Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Carrack View Post
Mi kolega polecił Machinae Supremacy też fajne ale inne od Sabatonu
-----
kolega a za ile kupiłeś? Bo też myślałem kupić

Alliegrio waćpanie
Ta ale są różne np. z AC DC mam jedną za 60 zł a drugą za 20 i różnica jest :P
-----
Pizdu a Ty jaką masz gitarke?
Last edited by Carrack; May 4, 2011 at 11:42 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Synku, jakbyś nie zauważył nie wchodziłem w techniczną stronę owych gatunków bo na żadnym instrumencie nie gram i arkana nut, akordów i riffów są mi obce, co nie zmienia faktu że heavy i thrash to dwa najlżejsze podgatunki metalu, za równo ze względu na dosyć spokojną linie melodyczną jak i dużą ilość balladowych utworów.
Co do AC/DC, jest te zespół z pogranicza hard rocka i heavy metalu, często nazywany hard rockową kapelą która dała początek heavy metalowi.
retired
No i właśnie to mnie dziwi! Dlaczego AC DC jest uważany za heavy metal, z tego co wiem oni grają na lekko przesterowanym dźwięku a heavy metal gra się na full z boosterami
Last edited by Carrack; May 5, 2011 at 12:02 AM.
Carrack, dobry klasyk. Wychodzę z założenia, że jak na klasyku nauczę się dobrze grać, to na innych też będę umiał, bo na klasycznej wyraźnie słychać każdy fałsz. Mam problem jeszcze z barowymi, więc na razie katuję Marsz Turecki Mozarta i już zaczynam z tempem wyrabiać, tylko gram normalnie tam gdzie powinno być legato.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
I Pizdu się nie mylisz ja też zaczynałem tylko że od akustyka, wkręciło i teraz gram na elektrycznym chinolu ale zamierzam kupić nową ...