Toribash
Ja igram piratsku verziju preko kucne mreze. :P Nema Steama kod mene, samo neki ruski hakeri sto su 'skinuli' prvi i drugio dio L4D i omogucili meni da igram ne plativsi ni centa
Sta da ti kazem, nisam dzaba u klanu PIRATEZ!
Ja isto sve radim preko pirata.

Sad cu da probam da igram ovaj novi Splinter Cell u lan

To bi trebalo da je zanimljivo, idete vas x i treba cistite sobe od strazara a da ne dignete uzbunu.
Postoji takodje i 2. tim ali ne znam jos sta bi oni trebali da rade
Steta, ja sam postao law abbiding citizen. Ne znam sta mi je. Jednog dana sam se razboleo i odlucio da kupim original Orange Box i od toga je sve pocelo...
Last edited by Djokid; May 13, 2010 at 05:50 PM.
Zato sto sam stavio komandu /set minbelt 3000 znaci 3 rd dan and up! Necu da mi se ukljucuju green, white, blue i ostali sarenis beltova koji ili kopiraju udarce sa yotuba ili rade gluposti. Jos uz to se prave pametni kad te pobjede na noob-clap. Igrao sam danas sa DarkSamurajem, Snudgom i MadVVorldom, i bas je bilo super. I evo da vidite koliko je bilo super moja jedina, ali zato najljepsa pobjeda protiv DarkSamuraja! jeste da sam se samo branio ali i kontre su vazne! (Dq je bio na 20 sekundi ako dotaknes zemlju)
Attached Files
fight_of_my_life.rpl (97.3 KB, 6 views)
NE kapiram mogao si da stavis pass i ne kapiram nista u vezi ove borbe i imam 7500 tc i dobijam najmanje jos 12k na aukciji juhuuuuuuuuuuuuuu.da i vidite owo jedan iz moje kolekcije POLA POLA ima ih jos dosta skupljam ih iz borbe u borbu
Edit:Bojane je prodajes stari set?
Attached Files
lopa lopa.rpl (62.9 KB, 4 views)
Last edited by Shody; May 13, 2010 at 11:09 AM.