mam juz tableta ale starzy mi nie dadzą xDD mówią że pod choinke -.- ale jak juz dostane go to będzie sie działo sety heady wszystko bede rysował wtedy
"Staży"... foxiu daj edita błagam , nie mogę na to patrzeć :C Also , żul by byś dostał go szybciej
-------------------------------------
Dobranoc wszystkim , kolega out.
Last edited by kolega1010; Oct 26, 2011 at 09:56 PM.
Oj tam, już nie gadajcie o rozpadku klanu itp. rzeczach. Będziemy zgarniać wszystko po kolei i wspinać się na sam szczyt listy
A nawet jeśli nie wszystko to na pewno większość. W dodatku nikt się stąd nie zabiera.
fajnie by bylo kdyby ktos mieszkal kolo mnie mogli bysmy sie spotkac ^^ foxiu foxiu mam prosbe do ciebie a narysujesz mi twoim stylem fenka na tapete?? 1280x1024 ^^
Za cholerę nie umiałbym zrezygnować z tego klanu, za dużo wspominek by mnie nękało, jak chociażby ta:
wspominka
Originally Posted by Soreu
<bla-bla_bla>
Pizdu's EDIT: Jasne, że tak. Ale drashi już wie, że ma to poprawić. Zdał test ingame. Wysyłam zapa.
Soreu's EDIT: Ahhh :P
Pizdu's EDIT: Nie kozacz, bo ja w tym klanie moge tak w każdym poście A ty tylko w swoich
Miroke's EDIT: Myślisz, że świecisz Pizdu? Też tak moge i jakoś się tym nie chwalę. ;P
Soreu's EDIT: Czemu kurna w moim poście?! xD
------------------------------- Jakby się komuś nudziło, to możecie reportnąć domizi1