Christmas Lottery
Originally Posted by Trewnek View Post
Lol.
15? ehh
Listopada?
15 Październik już był...
Przypomniałeś sobie czy cuś?

Jak na razie jesteśmy zbyt "młodzi" do nagrania tego typu filmu : )
Ale historię można spisać.
A jeżeli robić już filmik, to z tori Gadające tori, naszymi głosami. Huehuehuehue

Mów za siebie, ja osobiście uważam, że gierki to domena nastolatków i powinniśmy to przedstawiać bardziej oryginalnie niż kolejny "let's play z MagicDark bla bla bla" a jednocześnie można przedstawić klan

Originally Posted by Miroke View Post
Chodziło mu o to, że gdybyśmy o tym pomyśleli wcześniej to powinniśmy... Ehh, niby w tym naszym języku od cholery zwrotów i zabójcza odmiana, a czasami nawet nie można rozpoznać w jakim czasie ktoś mówi...

exactly
ToP Leader
ja nie umiem mowic sam do siebie zeby pogadac to musze miec takowe wyobrazenie jak ta osoba wyglada zeby w myslach se poukladac co mam mowic ;p bo tak to se wyobrazam ze gadam do monitora i mi to nie wychdzi ^^
Originally Posted by Skocik View Post
ja nie umiem mowic sam do siebie zeby pogadac to musze miec takowe wyobrazenie jak ta osoba wyglada zeby w myslach se poukladac co mam mowic ;p bo tak to se wyobrazam ze gadam do monitora i mi to nie wychdzi ^^

piszesz se na kartce co chcesz powiedziec o klanie i o grze w miare mądrze, a pozniej sie uczysz na pamięć [skoro inaczej nie potrafisz xD]. Nie mówię, że to ma być cały klan, ale 2-3 os to by było elegancko.
ToP Leader
Originally Posted by Foxxey View Post
Wiesz nie spotykam się z chłopakami xDDD

nie jestem gejem ;p

norbert
trema mnie zje
Wy już ludzie chyba nie ogarniacie się, za niedługo nie będzie można z przyjacielem pogadać albo pójść paczką na miasto, bo powiedzą żeś zboczeniec, pedał i antychryst.
ToP Leader
ale to tak zabrzmialo i co ma antychryst do homosektualistow? ;p

a to heniem rok temu jak jeszcze byl tyci i miescil mi sie na dloni ^^
Ja hodowałem kiedyś białe myszki... Wiem jak zajebiste uczycie trzymać takie coś w rękach... (szczególnie jak ci nasra na łape )
haniek juz nie sra on tera sra tylko w klatce ale zato jak zacznie lac to juz nie moze skonczyc ;p slyszalem ze szczurki nie umieja wstrzymywac sikow a szkoda