Toribash
Nie dam ci oceny w cyferkach, bo ciężko ; p

Powiem tak, jest ok, jedyne co mi się nie podoba to reżyseria, miejscami zbyt statyczna. Więcej dynamiki i będzie "elo wypas mix".
ToP Leader
Hmm... robie nowy vid
-----
Last edited by Gaziu; Nov 26, 2011 at 10:12 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
raczej juz nie robisz
-----
oceńcie nowy repek
Attached Files
official.rpl (99.6 KB, 8 views)
Last edited by Mustaf; Nov 28, 2011 at 08:53 PM. Reason: <24 hour edit/bump
może być, chociaż końcówka już nieco wymuszona.

coś ode mnie, nie chciało mi się go kończyć, więc końcówka do bani. ;d
-----
dodam jeszcze parę z multi do oceny:
Attached Files
decapWeird.rpl (125.8 KB, 9 views)
Last edited by RootQe; Nov 28, 2011 at 11:01 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Root, Kiedy z burgerem walczyłeś? Dawno go nie widziałem : D

Repy spoko, widać, że grać umiesz [no nie, że pr0, ale jest dobrze ] ; ]

Turek - ja tak nie umiem, ale mi sie nawet nie chce probowac: D Jak na mój gust za sztywne ręce [łokcie], ale split piekny.
Last edited by MrNorbert; Nov 29, 2011 at 03:31 PM.
ToP Leader
@Rootqe - co do tego singla, za długie podejście do headkicka potem próbowałeś mu cos zlamac ale to nie wyszlo, nastepnym razem uzywaj opcji "e" edytowania repków i postaraj się zrobić coś dłuższego w stylu madmanów, cutterów i rage dmgów.

co do multi - raczej nie często spotykam sie z repkami w ktorych straciło się jakieś kończyny, ogólnie ten split ładny ale złamanie swojej ręki Cie dyskwalifikuje.
No to ja również dam swojego nowego repka , robiony po długiej przerwie , pewnie znowu nikt nie oceni [((] ale warto spróbować :>
Attached Files
!kol - Fckin wrist.rpl (161.1 KB, 9 views)
Originally Posted by kolega1010 View Post
No to ja również dam swojego nowego repka , robiony po długiej przerwie , pewnie znowu nikt nie oceni [((] ale warto spróbować :>

Gwałt na uke jak zawsze, szkoda tylko, że na początku palnąłeś się w głowę jego drętwą dłonią ; ]
ToP Leader
W taekkyonie utrata jakiejś kończyny jest też często przypadkowa, wystarczy zbyt mocny cios, więc akurat tutaj czyste walki zdarzają się stosunkowo rzadko.
Z burgerem grywam co jakiś czas, mam jego gg, więc kiedy chcę dostać ostry wpierdol to go wyciągam do gry, wygrywam z nim bardzo rzadko. ;d
no, a na singlu nie grywam, nie ciągnie mnie jakoś do tego, może kiedyś mnie weźmie ochota, nawet nie chciało mi się edytować repa. x_X