Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

A ja znam i ten, i inny. Mam ponad 100k i szkoda mi wydawać. Złapałem się ostatnio na tym, że nie gram dla przyjemności, tylko biorę udział w pościgu za hajsem.
To dopiero boli.
Chyba muszę sobie zrobić kilka miesięcy przerwy...
ee..sorki ze nie pisalem wczesniej ale mialem zawalony dzien i problemy z netem (jebany internet radiowy)a widze ze sie bardzo rozpisaliscie (hehe)
A co do postow wymaganych do przyjecia to 100 stanowczo za duzo tak jak juz wczesniej ktos napisal 50 spokojnie starczy , codo nowej stronki rekrutacji to nie wiem czy to dobry pomysl gdyz bedzie wygladac tak jak by nikt tam nie pisal m i przyjmowalismy ludzi od tak o, ale moge sie mylic.
Miroke zara dopisze twoje gg , a co do listy dotacji na klan to nie daje na 1 miejsce tego kto wiecej dał poprostu pokoleji wpisuje......
kamil, miroke dał 1,9k. Sprawdziłem, bo bank i tak miał inbox zawalony.
Od wymagań co do liczby postów odszedłem, za to wchodzi tygodniowy okres próbny.
I nie przesadzajcie, że klan pod moją nieobecność sobie nie poradzi, albo będzie słabszy.
A dla mnie chyba będzie pora niedługo się żegnać. Gra nie sprawia mi takiej przyjemności jak kiedyś, właśnie przez żądzę pieniądza. Pora albo odsapnąć, albo grać od początku, bez przejmowania się, że dziś zarobiłem tylko 5k, a wczoraj 12k. Grać dla przyjemności, a nie dla zwiększenia stanu posiadania.
Kolejnym powodem jest to, że muszę poprawić oceny żeby zdać. Wolę uczyć się tydzień non-stop niż cały rok po trochu.
I powód ostatni, na równi ważny z innymi: zapomniałem o pokarmie dla ducha, którym jest dla mnie gitara i czytanie.
Wszystkie te czynniki nieuchronnie zbliżają mnie do opuszczenia was na jakiś czas.
A jeśli nawet będę grał, to pod nowym nickiem, żeby toribash znowu był miłym relaksatorem na chwilę, a nie czymś pochłaniającym cząstkę mnie, cząstkę tego co mógłbym spożytkować inaczej.
hehe pizdu tez mialem taki okres ze przesadzalem ale mi przeszlo (btw zaczelem sie troche o ciebie bac jak caly czas widzialem ze jestes online)...... jak chcesz to zrob sobie przerwe ale moze zastanow sie jeszcze czy napewno chcesz odejsc bo teraz zaprzeczasz wszystkiemu co wczesniej pisales.