Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

UUła, demonic poszdł sobie.
Dziwne, wydawali się dosyć rozbudowani. Nie chce mi się czytać ich tematu więc nie wiem.
My jesteśmy Polakami a to jest jedyny polski klan w toribash więc raczej wątpie w nasz upadek.
Nie wiadomo, niektórzy zostają aktywni a inni nie ;P A poszli do grobu, bo poodchodzili od nich "najlepsi" gracze. Jak dla mnie to debilizm, bo klan miał warunki i wszystko...
No właśnie. Ogólnie z tych nieoficjalnych to najbardziej rzucał mi się w oczy Demonic.
Panika czy cuś. Nie mieli wiary w siebie ^.
A jak Polak się przyłoży to nie ma bata.
Nie ma bata! Nie liczy się ilość a jakość, jednak te 6 aktywnych osób potrzeba, na więcej bym się nie obraził.

Sprawdźcie to:
http://forum.toribash.com/showthread.php?t=244157

takie rzeczy są przyszłością toribasha, powinni dać kilka aren + do każdej inny soundtrack i by było o wiele lepiej.
Last edited by MrNorbert; May 11, 2011 at 06:51 PM.
Raz poszliśmy w ilość i prawie doprowadziło to do tego, co stało się z demonic.
To były moje chwile zwątpienia i myślałem, że to koniec.
Ale inep jeszcze nie jest w formie. Przed nami długa droga, tc nic nie zmienia.
Moim zdaniem nie damy rady zostać oficjalnym klanem, co nie zmienia faktu, że będę tu tkwił do końca. Wybrałem swoją drogę, a jest ona przy was.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by pizdu View Post
Raz poszliśmy w ilość i prawie doprowadziło to do tego, co stało się z demonic.
To były moje chwile zwątpienia i myślałem, że to koniec.
Ale inep jeszcze nie jest w formie. Przed nami długa droga, tc nic nie zmienia.
Moim zdaniem nie damy rady zostać oficjalnym klanem, co nie zmienia faktu, że będę tu tkwił do końca. Wybrałem swoją drogę, a jest ona przy was.

Mi się nie wydawało, że coś złego się dzieje. Po prostu małe zmiany musiały nadejść.

Co do officiala nikomu się nie śpieszy, a na chwilę obecną i pewnie przez około miesiąc, nie mamy realnych szans. Trzeba więcej aktywnych zdobyć.
siema ludzie.......znowu nawalielm z aktywnoscia ale tak kurwa bylem zmeczony ze jak wrocilem zbudy to odrazu poszedlem spac do tera......... hmm zara sie zajme dsc .....
A co do demonic to nie wiem nawet co powiedziec jpd jak mogli ise rozpasc ?!?!! znudzilo im sie czy co no dzieki za dadki na klan az sam jeszcze cos dam hmmm narazie niech bedzie 5k zebym dobil do 10 (hehe)
-----
no i btw PRZESTANCIE MOWIC ZE NIE ZOSTANIEMY OFICJALEM BO TAKIE PODEJSCIE NAPEWNO NIE POMOZE !!!! RAZ SIE NIE UDA SPROBUJEMY DRUGI
bedziemy sie na bledach uczyc ......albo mozemy tez wysylac aplikacje na oficjala do skutku az ich wkurwimy (XD) i dla swietego spokoju dodadza nas do oficjalnych klanow xDD
Last edited by kamil303; May 11, 2011 at 07:17 PM.