Toribash
Też niedługo bd miał takie fajowe kudły Z resztą nie pierwszy raz, ale w końcu raz na pół roku wypada sie obciąć, nie?
Uuuuuu. Lukajcie na mnie podczas ostatnich wakacji w Kanadzie.

:3
Tera mam koolaśnie okulary i jestem koolaśniejszy. xD
Z tymi okularami serio. :3
PS. Genialan mina co? Taka niby luzik a niby się spinam ze stresu. Teraz jestem normalniejszy. xD
Niedługo se zrobie i dam. ;)

Yhm. Nie no jesteś moim bratem... a ta mina jest jakaś... zjebana :o. Widac, że udawałeś xD.
-----
A i jakby co ja to ten na moim avatarze :>
Last edited by lolman101; Nov 13, 2011 at 05:29 PM. Reason: <24 hour edit/bump
PolishPlayer | Fan Club
Nom, ja zawsze i wszędzie udaje. :3 Xd
Nie no uśmieszek w stylu "ehem, ta jasne" mi nie wyszedł.
A ten na avku to rzeczywiście podobny. Łysa pała, duże dziwne oczy, i diabelski uśmiech... xD
I jeszcze ta czapeczka. Ona mnie dobija... xD

... No... to tak. Po pierwsze mam włosy tylko ta "czapeczka" (chociaż to nie jest czapeczka ) mi je zakrywa.
Po drugie: oczy. Hmm... no tak... po prostu się coś tam zagapiłem... na coś... :P
Po trzecie: diabelski uśmiech. No tak... to akurat prawda. :3
PolishPlayer | Fan Club
Jedno pytanko:
What the fuck are you doing?!? Nie żebym miał coś do was, ale może jak macie ochote na pogawędzenie o swoich twarzach to może zrobicie taki thread na swoim forum, co? I na koniec posta powiem to co zawsze Smuggler: To nie jest oficjalne stanowisko redakcji, to tylko moja opinia
No... Przepraszam... Ale czy to nie jest temat do gawędzenia o swoich twarzach? xD
A na przykład Cak/McKiller nie dał w naszym klanowym tredzie swojego zdjęcia.
PolishPlayer | Fan Club
Smuggler nie pokazuje twarzy, żeby była jakaś ciekawa zagadka dla czytelników. Mnie to osobiście zawsze żenowało.
Kurwa mać jak będe miał nowego kompa to znowu zacznę cd-action kupywać, gry będą działały xd

Panowie z psów: no troszeczkę się rozpisaliście : ) Mam teraz głupie wrażenie, że czujecie się jak u siebie.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek