Uuuuuu. Lukajcie na mnie podczas ostatnich wakacji w Kanadzie.
:3
Tera mam koolaśnie okulary i jestem koolaśniejszy. xD
Z tymi okularami serio. :3
PS. Genialan mina co? Taka niby luzik a niby się spinam ze stresu. Teraz jestem normalniejszy. xD
Niedługo se zrobie i dam. ;)
Nom, ja zawsze i wszędzie udaje. :3 Xd
Nie no uśmieszek w stylu "ehem, ta jasne" mi nie wyszedł.
A ten na avku to rzeczywiście podobny. Łysa pała, duże dziwne oczy, i diabelski uśmiech... xD
I jeszcze ta czapeczka. Ona mnie dobija... xD
... No... to tak. Po pierwsze mam włosy tylko ta "czapeczka" (chociaż to nie jest czapeczka ) mi je zakrywa.
Po drugie: oczy. Hmm... no tak... po prostu się coś tam zagapiłem... na coś... :P
Po trzecie: diabelski uśmiech. No tak... to akurat prawda. :3
Jedno pytanko:
What the fuck are you doing?!? Nie żebym miał coś do was, ale może jak macie ochote na pogawędzenie o swoich twarzach to może zrobicie taki thread na swoim forum, co? I na koniec posta powiem to co zawsze Smuggler: To nie jest oficjalne stanowisko redakcji, to tylko moja opinia
No... Przepraszam... Ale czy to nie jest temat do gawędzenia o swoich twarzach? xD
A na przykład Cak/McKiller nie dał w naszym klanowym tredzie swojego zdjęcia.
Smuggler nie pokazuje twarzy, żeby była jakaś ciekawa zagadka dla czytelników. Mnie to osobiście zawsze żenowało.
Kurwa mać jak będe miał nowego kompa to znowu zacznę cd-action kupywać, gry będą działały xd
Panowie z psów: no troszeczkę się rozpisaliście : ) Mam teraz głupie wrażenie, że czujecie się jak u siebie.