Christmas Lottery
Originally Posted by pizdu View Post
Dawno mnie tu nie było prawda?
Ale jak widać (również po opisie na gg (przypominam, gdyby ktoś chciał - 797279)) wróciłem do gry. I dziś znalazłem dwa przypadki.
Pierwszy to kolejna generacja chokaro - gimbaz z przerostem ego i cwaniactwem przez kabel. Zwie się dwagrosze.
Kolejny imć to jego wierny kompan, przytakiwacz bez własnego rozumu i nieodłączny sufler. Hajhitla.

Żeby nie było, nie miałem dziś nastroju do żartów i w majestacie pełnionej funkcji pozwolę sobie przepisać fragmend dyskusji. Był z nami jeszcze jeden polak.
[P] - ja.
[H] - Hajhitla.
[2] - dwagrosze
[K] - Kamil123457.

[K] czmu mi kicka dales?
[2] tak
[2] spierdalaj
[K] czmu mi kicka dales?
[2] kurwa moca
[2] mi nadana
[i tu kazałem typkowi zaczekać na mnie w innym roomie, a sam chciałem dyskutować, jak się później okazało - z debilem]
[P] A Ty dwagrosze trafiasz właśnie na czarną listę ToPu.
[2] dzieki
[P] Więc w polskich klanach masz pozamiatane.
[H] po grze dwagrosze.
[H] co za ewolucja!
[2] nagrabilem sobie
[2] u polskich klanow
[P] Nie. U mnie. Alo jako lider jedynego polskiego oficjala wrzucam cię na czarną listę. // Wiem, że jest nas kilku, ale co miałem idiocie tłumaczyć?
[2] dobre to bylo
[H] no i w pizdu.
[P] Hajhitla, mam nadzieję, że masz więcej rozumu niż on.
[2] po czym wnioskujesz ze mam go malo?
[2] nie uzywam wielkich liter
[2] czy brak przecinkow ci przeszkadza
[P] Zachowanie.
[P] To jak piszesz, jest mi bez różnicy.
[2] czeresniak z ciebie
[P] Skoro tak sądzisz.
[2] nie sadze tak
[2] ale tak napisalem

etc. Wolałem przepisać z okna gry, niż wrzucić screena.
Z moim netem tak było szybciej xD.

Siema krejzole!
Nie wiem czy jestes na tyle kumaty ale nazwanie cie czeresniakiem(wysoce wulgarne) i jedno spierdalaj po byciu natretnym (trzy razy wchodziles do tej gry a ja ci pisalem zebys wyszedl) to chyba nie tak wiele przeciez moglem obrazic ci matke albo napisac z placzem na forum ze jestes idiotą i debilem.

"Kolejny imć to jego wierny kompan, przytakiwacz bez własnego rozumu i nieodłączny sufler. Hajhitla."- ?!
Co on tam takiego napisal ze go zwyzywales od bezrozumnych przytakiwaczy "cwaniaku przez kabel"?
Originally Posted by dwagrosze View Post
Siema krejzole!
Nie wiem czy jestes na tyle kumaty ale nazwanie cie czeresniakiem(wysoce wulgarne) i jedno spierdalaj po byciu natretnym (trzy razy wchodziles do tej gry a ja ci pisalem zebys wyszedl) to chyba nie tak wiele przeciez moglem obrazic ci matke albo napisac z placzem na forum ze jestes idiotą i debilem.

"Kolejny imć to jego wierny kompan, przytakiwacz bez własnego rozumu i nieodłączny sufler. Hajhitla."- ?!
Co on tam takiego napisal ze go zwyzywales od bezrozumnych przytakiwaczy "cwaniaku przez kabel"?

wow gościu, tym postem potwierdziłeś tu swoją obecność
Giniu, o ile co do Ciebie jestem skłonny zmienić zdanie (bo jak się okazało jednak troszkę rozumu masz (albo i więcej xd)), o tyle dwagrosze z tej listy nie nie zniknie, bo z gimbazy (jako charakter) się nie wyrasta.
Btw. interesuje mnie dlaczego nazwał mnie "cwaniakiem przez kabel"... i czekam na argumenty. Ciekawe.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Mnie to szczerze pierdoli, nie ja zarządzam BL, i choćby kogoś kogo dopisałeś 5 osób broniło, wierzę tobie, nie im. Tyle ode mnie.

"Cwaniak przez kabel" - cóż, chyba twierdzi że jesteś mocny tylko w gębie, i najgorsze co możesz zrobić, to za CAPSLOCK'ować go na śmierć.
Aj tam. Jakoś mnie to nie rusza. Wszyscy mnie znacie. Wiecie jaki jestem, jaki trzymam poziom i co sobą reprezentuję (albo przynajmniej się staram). Więc nie będę walczył na inteligencję z bezbronnym. I polecam zajrzeć do ogłoszeń .
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by pizdu View Post
Aj tam. Jakoś mnie to nie rusza. Wszyscy mnie znacie. Wiecie jaki jestem, jaki trzymam poziom i co sobą reprezentuję (albo przynajmniej się staram). Więc nie będę walczył na inteligencję z bezbronnym. I polecam zajrzeć do ogłoszeń .

Pizdu kiedy walimy butel?
Za twoją inteligencje! xD
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
To jest żałosne. A dwagrosze miał 100 % prawo nie chcieć kogoś na swoim serwerze. Niepotrzebny ból dupy.
...
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek