Dawno mnie tu nie było prawda?
Ale jak widać (również po opisie na gg (przypominam, gdyby ktoś chciał - 797279)) wróciłem do gry. I dziś znalazłem dwa przypadki.
Pierwszy to kolejna generacja chokaro - gimbaz z przerostem ego i cwaniactwem przez kabel. Zwie się dwagrosze.
Kolejny imć to jego wierny kompan, przytakiwacz bez własnego rozumu i nieodłączny sufler. Hajhitla.
Żeby nie było, nie miałem dziś nastroju do żartów i w majestacie pełnionej funkcji pozwolę sobie przepisać fragmend dyskusji. Był z nami jeszcze jeden polak.
[P] - ja.
[H] - Hajhitla.
[2] - dwagrosze
[K] - Kamil123457.
[K] czmu mi kicka dales?
[2] tak
[2] spierdalaj
[K] czmu mi kicka dales?
[2] kurwa moca
[2] mi nadana
[i tu kazałem typkowi zaczekać na mnie w innym roomie, a sam chciałem dyskutować, jak się później okazało - z debilem]
[P] A Ty dwagrosze trafiasz właśnie na czarną listę ToPu.
[2] dzieki
[P] Więc w polskich klanach masz pozamiatane.
[H] po grze dwagrosze.
[H] co za ewolucja!
[2] nagrabilem sobie
[2] u polskich klanow
[P] Nie. U mnie. Alo jako lider jedynego polskiego oficjala wrzucam cię na czarną listę. // Wiem, że jest nas kilku, ale co miałem idiocie tłumaczyć?
[2] dobre to bylo
[H] no i w pizdu.
[P] Hajhitla, mam nadzieję, że masz więcej rozumu niż on.
[2] po czym wnioskujesz ze mam go malo?
[2] nie uzywam wielkich liter
[2] czy brak przecinkow ci przeszkadza
[P] Zachowanie.
[P] To jak piszesz, jest mi bez różnicy.
[2] czeresniak z ciebie
[P] Skoro tak sądzisz.
[2] nie sadze tak
[2] ale tak napisalem
etc. Wolałem przepisać z okna gry, niż wrzucić screena.
Z moim netem tak było szybciej xD.
Siema krejzole!
Nie wiem czy jestes na tyle kumaty ale nazwanie cie czeresniakiem(wysoce wulgarne) i jedno spierdalaj po byciu natretnym (trzy razy wchodziles do tej gry a ja ci pisalem zebys wyszedl) to chyba nie tak wiele przeciez moglem obrazic ci matke albo napisac z placzem na forum ze jestes idiotą i debilem.
"Kolejny imć to jego wierny kompan, przytakiwacz bez własnego rozumu i nieodłączny sufler. Hajhitla."- ?!
Co on tam takiego napisal ze go zwyzywales od bezrozumnych przytakiwaczy "cwaniaku przez kabel"?
Aj tam. Jakoś mnie to nie rusza. Wszyscy mnie znacie. Wiecie jaki jestem, jaki trzymam poziom i co sobą reprezentuję (albo przynajmniej się staram). Więc nie będę walczył na inteligencję z bezbronnym. I polecam zajrzeć do ogłoszeń .