Christmas Lottery
Jak chcecie sie dowiedzieć co to strach to zagrajcie w Resident Evil 4 z lagami... Boże nawet nie wiecie jak może przestraszyć zombiak wyskakujący z kibla
e tam xD zagraj w amnesie ;p najlepiej bądz sam w domu i w nocy to jest gierka xD najlepiej pozniej se pochodz po domu tak by nie bylo dużo swiatła xDD
- Don't wake up the fallen. -
Originally Posted by Miroke View Post
Jak chcecie sie dowiedzieć co to strach to zagrajcie w Resident Evil 4 z lagami... Boże nawet nie wiecie jak może przestraszyć zombiak wyskakujący z kibla

Widziałem gorsze rzeczy - Wakacje, 2 w nocy, pełnia, idę do kibla, i gdy jestem blisko, drzwi otwierają się skrzypiąc, i wychodzi z nich... uśmiechająca się szeroko ciocia, z wałkami we włosach, trzymająca w ręce szklankę ze szczęką, i pytająca - widziałeś może pastę?

Może i nie brzmi strasznie, ale mojej cioci nie widzieliście...

Moja gra w Hindden of dangerous 2.

[USA]FoxX: uwaga zwiadowca na wzgórzu
[USA]PROROK: Gdzie??!
[USA]FoxX: ... Na wieży!!
[USA]PROROK:nie widzę
[USA]FoxX: ten co go kur.. zapina!
[USA]PROROK:Aaaa tam

PROROK STRZELA... head shoot

Prorok został wyrzucony z gry za zabicie
Żołnierza ze swojej Drużyny.

[GER]Fighter63 Dostał w głowe zniknął.
[USA]PROROK awansował został Kapralem.
[USA]PROROK Został wyrzucony z gry.

.....Lol?!

http://craftsite.pl/timelapse-od-evqnxa/5471
bardzo piękne budowle ale bardziej mi się podoba to miejsce na którym to wszystko powstało zgrana druzyna budowalana :P a właśnie jutro się spytam kolegi z klasy bo on jest modem serwa a jest 50slotow na niego a nikt nie gra praktycznie ;p czy by znalazlo się miejsce dla kilku osob z ToP'a i jak coś mam tam nick Foux. nawet w minecraft mam ręke artysty xD
Last edited by Foxxey; Nov 6, 2011 at 11:56 PM.
- Don't wake up the fallen. -
Cholera jakoś tak dziwnie, bo grać gram, a na forum nic nie piszę xD

To offtop tak? To powiem tyle "Back In Black" takiego kopa daje, że o ja pier...niczę! xD

A i oglądam nową bajeczkę "Durarara!" Ew. "Drrr!" ^.^

[Edit] Jeszcze jeden post! O_O
Last edited by WisiMii; Nov 7, 2011 at 06:27 PM.