Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by pizdu View Post
Mam dla was dwie wiadomości. Zacznę od tej dobrej:
Właśnie organizuję wojnę klanów z SODA. Będą to walki typu każdy z każdym jako duele. Ich wyniki będą zapisywane przeze mnie i Foxa, potem porównamy i ogólny bilans będzie kwotą jaką klan przegrany wyśle drugiemu z banku. Wynikiem wojny będzie liczba zwycięstw adekwatna do liczby członków klanu biorących udział w wojnie.
Kwota duelu i termin wojny do ustalenia. Reszta zasad nie podlega negocjacji.
Mody:
1. Aikido (klasyczne)
2. Taekkyon (bez dm)
3. Wushu (grab on)
Mody możecie sugerować własne, ale decyzję podejmę z Foxem.

I druga wiadomość. Być może mniej dobra.
Ta wojna to mój prezent pożegnalny.
Długo nad tym myślałem i czuję się rozczarowany tym, czym stał się inep. Wcześniej było to miejsce inspiracji i wzajemnej pasji.
Teraz to targ próżności i miejsce do nabijania postów.
W moich oczach powodem było zbyt luźne przestrzeganie zasad. Mogę się mylić.
Jestem na rozstaju dróg i muszę wybrać swoją drogę.
Nie było mi pisane zagrzać tu miejsca, ale jeszcze nasze drogi się skrzyżują. Nie raz. Tego jestem pewien.
Zdaję sobie sprawę, że dla niektórych byłem filarem, ogniwem, które spaja w całość. Wiem jednak, że nie byłem jedyny i doskonale dacie sobie radę.
W ten sposób pora odejść, ale nie pożegnać się.
Mimo wszystko będę was dalej wspierał, z zewnątrz.

EDIT:

Właśnie przeczytałem ostatniego posta, cóż, dzięki, że jednak zostajesz, ale nikt ciebie tutaj nie trzyma.
W rekrutacji jakoś cicho się zrobiło, to smutne nieco. Co do miejsca pasji i inspiracji:
owszem, było lepiej, ale tylko dlatego, że klan się rozwijał szybko, a teraz się ustabilizował. Wcześniej wybieraliśmy historię, logo, wciąż nowi dochodzili, a ci co się nie nadawali zostali wyrzuceni z klanu lub nawet nie mieli szansy do niego wejść.
Last edited by MrNorbert; May 24, 2011 at 02:29 PM.
ToP Leader
Nie chodzi o to kto, lecz co. Trzymają mnie tu moje wcześniejsze postanowienia, złożone obietnice i tego nie mogę zignorować.
Odejdę tylko wtedy, gdy inep będzie w dziale dead clans.
A ludzie nie dochodzą po zaostrzeniu zasad.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Przynajmniej się wszyscy w klanie dosyć dobrze znamy.
Bycie co-leaderem to dosyć trudny... hmm
'zawód'.
Więc odetchnąłem, kiedy powiedziałeś, że jednak nie idziesz.
Nie lubię buraków. Możesz mówić na mnie banan. Pan Banan.
Banan <3
W tych duelach nie powinna być zbyt duża stawka, aczkolwiek gdyż ponieważ wielu nie jest tutaj 'bogatych'.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
widzę już marny koniec tego klanu jeżeli pizdu sie za was nie weźmie, bez obrazy
Nikt cie tu nie trzyma jak to powiedział Norbert aka TheWook, możesz spróbować do jakiegoś officiala, CW, Addicted, Aeon (<3) albo innych
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Czyli sprawa jak z dorastaniem
Teraz w in-game rozmawiałem z Karolkiem12, z czego dowiedziałem się, że in-ep wśród polskich toribashan (jakiśtam któryś dan) jest uważany za straszny offtop.
Po dłuższej pogawędce powiedział, żebyśmy robili, co chcemy - trochę się ze mną zgodził.
Lecz napisał też, że z takim spamem nie mamy dużych szans na oficjala - tutaj ja się z nim trochę zgodziłem.
Trafił w sęk. Powinniśmy bardziej pisać o klanie i sprawach z nim związanych.
Nie mówię że i ja nie spamowałem ]:->
Szarik czytaj ze zrozumieniem, pizdu zobowiązał się być z nami do samego końca. Wydaje mi się też, że doskonale wie o tym, że może wstąpić do jakiegoś oficjalnego klanu.
Last edited by Trewnek; May 24, 2011 at 05:05 PM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
I co ja mam powiedzieć no cóż szkoda że pizdu się z nami żegna (ale pokarz na clan warze jaki z cb kox)
In-Ep na pewno się nie rozpadnie przez to co usłyszałem będę teraz zaglądał w dni a nie tylko w wieczorami jak dawniej motor juz troche dotarty więc mogę wrzucić na luz a i jeszcze jedno nie wiem czy zasługuje na miano co-leader za mało zaglądam na forum wole być w members
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Gaziu, czytaj ze zrozumieniem.
Evil, wiem i doceniam radę, ale mam tu dosyć sporo do ogarnięcia. Znowu za wszystko będę opierdalał i popchnę klan do przodu.
Trewnek, kasa na te 'duele' będzie z banku, albo mojego prywatnego skarbca.
Będzie dobrze.
Szanse na oficjala małe, ale nie tylko to się liczy.

I nowa zasada:
SYSTEM OSTRZEŻEŃ!
Każdy, na kogo przyjdą skargi dostaje ostrzeżenie.
Każdy, kto będzie pisał bez sensu (nabijanie postów) dostaje ostrzeżenie.
3 ostrzeżenia to stałe przeniesienie do junior members i tygodniowy zakaz pisania w dsc (jeśli ktoś napisze w tym czasie, otrzyma kolejne).
5 ostrzeżeń to stałe wydalenie z klanu.
Ostrzeżenia wygasają po pół roku od otrzymania pierwszego z nich.
Jest ktoś kto się nie zgadza?

POSTOWANIE LUDZI Z POZA KLANU, BEZ SENSU I NIE NA TEMAT BĘDZIE REPORTOWANE JAKO INVADE!
Nie dotyczy Evila i Powasa (jeśli się odezwie).

Wszystkim odpowiada?
-----
I oczywiście ostrzeżenie za nieaktywność też będzie.
Last edited by pizdu; May 24, 2011 at 09:01 PM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
za co benda skargi? o czym mam pisac jak nie ma jakiegos konkretnego tematu? co to jest dsc ^^ ? trewnak:"jako tako sie znamy" co mozesz powiedziec o mnie ^^