Christmas Lottery
Pudzian ale to dosyć dyskusyjne. Na moje oko Pudzian mocniej mu dojebał, ale tamten Anglik większość czasu był na lepszej pozucji na parterze (chociaż tak bił Mariusza że tamten nawet się nie skrzywił, tylko łuk brwiowy leciutko rozcięty). Pudzian rozjebał mu nos i dwa czy trzy razy próbował gilotynę zrobić.

A Anglik po walce miał rage'a jak Gaziu i zajebał mikrofon dla konfenansjera (czy jakmutam) i zaczął krzyczeć, że wszystko jest ustawione. : D Co drugie słowo to "fuck" było : D Aż polsat reklamy włączył.

A Khalidov i tak nalepszy jest :3
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Trewnek View Post
Pudzian ale to dosyć dyskusyjne. Na moje oko Pudzian mocniej mu dojebał, ale tamten Anglik większość czasu był na lepszej pozucji na parterze (chociaż tak bił Mariusza że tamten nawet się nie skrzywił, tylko łuk brwiowy leciutko rozcięty). Pudzian rozjebał mu nos i dwa czy trzy razy próbował gilotynę zrobić.

A Anglik po walce miał rage'a jak Gaziu i zajebał mikrofon dla konfenansjera (czy jakmutam) i zaczął krzyczeć, że wszystko jest ustawione. : D Co drugie słowo to "fuck" było : D Aż polsat reklamy włączył.

A Khalidov i tak nalepszy jest :3

Kto by nie mial rage, anglik wygral lajtowo, no moze jakby byla dogrywka to by jeszcze uszlo.wynik sedziow budzi jednak pewne kontrowersje (polska..hehe)
no przeciez jakby pudzian dostal w dupe drugi raz z tym samym zawodnikiem to bylby dla niego koniec kariery(no moze nie koniec ale shame).
Selling tc via paypal , pm me
Jak mówiłem to dosyć dyskusyjne, a nie ma co gadać bo decyzji sędziowie nie zmienią.
Z tego co wiem sędziowie są z różnych krajów i neutralni, ale zawsze mogli dostać "w łapę" przed występem. Być może będzie wszczęte śledztwo... Kto wie...

Blask Pudziana już dawno osłabł, więc shame nie byłby taki bolesny.

Chuj z tym, Khalidov najlepszy jest :3
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
prawdziwe oblicze Gazia ?
siedzie sobie przed forum, nagle patrze ktos pisze o Gaziu pewnie siema albo cos.

gaziu
16:12:09
Cipa z ciebie jest

Turek
16:12:18
haha
16:12:20
to wyskocz

gaziu
16:12:32
pedałek
16:12:37