Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Nie, to wszystko pomaga utrzymać porządek. Donation nie jest refundowane.
Jeśli chcesz odejść, to proszę, ale jednak szkoda. I dziwne, że system ostrzeżeń ci nie przeszkadzał, dopóki sam jednego nie dostałeś.
Jeśli musisz odeść, to proszę przynajmniej, żebyś zrobił to z honorem, zamiast 'chokaro's style'. To jak się kończy pokazuje kim naprawdę się jest.

I jajca już pokazane. Jak siądę do kompa, to napiszę streszczenie.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
ok im online again anyways i really like to host 2x events and share skills and
wisdom check out our DsC its okay............. [REM]dsc
------------------------------------------------------------------------------------------------
requesting clan allaince between [REM]rapid eye movement and [IN-EP]infinity epic
Last edited by MindSwiped; Jun 3, 2011 at 01:27 PM.
kamil jak nie jestem jak jestem w klanie z kad ci przyszlo do glowy ze mnie mzoe nie byc

panie liderzy i vice liderzy mamy sojusz z REM czy nie??
I kto tu mówi że my cienko z postami stoimy trochę mie nie było i już 3 stronki więcej a co do sojuszu to nie wiem
I jeszcze mówią że to spam wcześniej był spam i nabijanie postów teraz jest wszystko na temat i tyle niech teraz ktos mi wyjedzie z odzywką "In-Ep spamerzy" itp
To mu kopów nawsadzam w realu i wyrwę heada w tb
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Z tego co widze, to antyspamowski system ostrzeżeń zaczął działać właśnie od mojego posta, bo moge wymienić przynajmniej 200 wypowiedzi, które bardziej kwalifikują się na ostrzeżenie. Poza tym swoim systemem wprowadzasz jakąś popierdoloną metodę zarabiania, jak wam będzie brakować do 100k jakieś 3k to zaczniesz rzucać wszystkim ostrzeżenia?
Last edited by Miroke; Jun 3, 2011 at 02:40 PM.
Miroke, wiem, że się zdenerwowałeś. W sumie to ja sam gdyby te zasady były od początku, wyleciałbym, jednak ze świadomością, że trzeba coś z tym zrobić, trzymam się zasad. Co prawda piszę mniej, ale aktywność wciąż jest. Mógłbym napisać "a nie mówiłem?", ale nie napiszę, to zbyt obvious. Chociaż jest względny "porządek" dzięki temu systemowi, to jednak, sądzę że zbędne to jest, cuz wystarczy opinia userów i sama obserwacja.

Na temat sojuszu z REM jestem za.
Last edited by MrNorbert; Jun 3, 2011 at 02:52 PM.
ToP Leader
Miroke, nikt nie każe nikomu nic wpłacać. A przy ostrzeżeniu daję cytaty, żeby nie było, że za nic.
Możesz mieć 2 ostrzeżenia i to olać. To gdybyś CHCIAŁ. Tak ciężko jest czytać ze zrozumieniem?
Np. mając 3 ostrzeżenia, masz tydzień przerwy od pisania (ale nie od czytania, a mając 2, nic nam do tego. A np. Mając 4, możesz anulować jedno, żeby mieć ich mniej, bo 5 to głosowanie o wywalenie delikwenta.
A gdyby ten system obowiązywał od początku, byłoby 2 razy mniej postów, ale każdy byłby wartościowy.
Teraz rozumiesz, co od początku chciałem przekazać?

A z REM jestem na tak, niedługo zrobimy z nimi event. Może Norbert zrobi swój pierwszy samodzielny? Albo kamil wykaże się z kimś bardziej kompetentnym niż [XX]?
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
No i następna kłótnia jesteśmy prawdziwymi polakami
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010