HTOTM: FUSION
For Perica: Evo sta sam ja uradio u MF2, svima sam uradio sporedne misije i svi su mi bili lojalni, onda sam svima unaprijedio njihovo oruzje (osim pokojnom doktoru jer ga nesto nisam ni volio, zato je valjda i pokojni) sve ovo na ustrb posade koju su mi oteli kolektori jer dok ti zavrsis sve ovo njih pretvore u pastetu za onog human-ripera *samo doktorica Cackalica (chaklas) prezivi, a i ko ih jebe, rade za cerberusa a niko da kaze kolika im je plata, svi se nesto prave tajnoviti :P. Onda sam tim pravio na sledeci nacin - robot u cijevi da hakuje (legion), garus vodi drugi tim, a ja, Judicara(znas ko je >P) i super-krogan u rat, onda sam poslao chamugu (onaj crnja zaboravio sam mu ime) da se vrati sa doktoricom cackalicom i prezivjese jer je chamuga opasan tip. drugi put tim mi je opet vodio garus (sta ces, najbolji je takticar i nesto sam razmisljao, sobzirom da mu je njegov tim na onoj planeti sav izgino ima da se potrudi ovaj put da se iskupi ;P) a ja i isto drustvo smo isli do human-ripera, Ona Judicara dobro moze da drzi bioticku barijeru jer je najjaca s njom, mada mi je malo kolabirala pri kraju ali nista sto jedno pivce nije moglo da sredi ;P.
Kasnije je drugi tim nam stitio ledja a mi smo sjebali ripera ko od sale (jebiga, super krogan je ipak super krogan) i svi pobjegli nazad osim doktora kraj cijeg sam lesa protrcao smijuci se u sebi ''tako ti i treba kada si pravio geneticke viruse i kokao djecu mojim drugarima kroganima''. I to je to. Morodin pokojni, svi ostali zivi i zdravi. Illusive manu jebo strinu (cisto zbog onog kad me je slao po IFF a nije prijavio da je to zamka, tad smo se i sporeckali i otad smo bili samo na dobar dan-dobar dan :P). Kraj.

For Boranija: Bioshock 2 cu da igram cisto iz razloga sto nemam nista drugo trenutno, a prica je kao i u svim SAW filmovima, nesto ti kenjaju da te skrenu s glavnog puta, mnogo krvi i govana i na kraju otkrijes da je njegova sestra od tetke ustvari njemu majka a on je sebi otac xP. Sto se tice one glave, podizem cijenu na 800 TC ali samo zbog drugarstva.

To Myself: Sad me bole prsti od ovolikog cukanja, sledeci put cu biti kraci... I sad treba da podesim kriogenu komoru na ljeto 2012 kada ce izaci MF3. :P
Last edited by 8OJ4N; Feb 23, 2010 at 08:30 AM.