Toribash
Wątpliwa obecność moja do piątek. Podejrzewam, że będę tylko wieczorami, jeśli wogóle.
Powód? Ciężka praca. Ale 100zł dziennie piechotą nie chodzi. Tym bardziej, że wcześniej pracowałem kilka tygodni (ale w innej branży) za połowę tej stawki.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Pizdu tez lubię robotę przy kostce
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Robiłem przy tym?

W sumie ci powiem że przy tam tak się naprawdę nie napierodlisz chyba że ją układasz
Ja tylko sciągałem
Made by Kolega1010
Noszenie, plantowanie, układanie i krawężniki. Co Ty na takie kombo przez 11h?
Koło 18 nie dawałem rady trzymać kostki w jednej łapie. Na dodatek kostka ósemka, więc wiesz...
Zrobiliśmy koło 28 palet... W jakieś 5 godzin, bo reszta czasu to przygotowanie pod kostkę. A krawężniki po 120kg... Dobrze, że mieliśmy szczypce.
ToP Fighter!
To widzę że małą ekipe macie
U nas była większa i było lżej:P
-----
Ale czego się nie robi dla 100zł
Last edited by Gaziu; Aug 27, 2012 at 10:08 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Made by Kolega1010
Mieliśmy 7 osób. Tylko plac ma ponad 3k metrów.
I każdy musiał zgrubsza umieć wszystko. Chyba najlżejsze było machanie szpadlem... A mnie wysłali do układania, bo na 7 osób tylko jedna robiła to lepiej ode mnie. Gdyby mój tata nie miał wolnego, to byłyby dwie xd.
ToP Fighter!
Będę aktywny po 10 gdyż mój internet wspiął się na wyżyny swoich umiejętności zamulania, also ciężka syt. rodzinna.
właśnie wam nie powiedziałem dalszej historii mojego rozpadu rodziny. Ogółem mieszkam z Tatą, ale jutro jadę do mamy i bede gral w nocy w lola i w tb.

Dalsza historia jest taka, że prawa do wychowywania dostał mój tata ze względu na większy zarobek...