Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

hehe ostatbio nie wiem o czym pisac czytam forum i sie nagitarze ucze grac iec nie pisze za bardzo ale sie postaram wiecej pisac...... no zaraz te poprawki zrobie
To jak ze mną jestem przyjęty ponownie do klanu czy niestety nie
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Ja jestem oczywiście na tak, a skoro lider i dwóch Senior Memberów się zgadza to raczej możesz czuć się przyjęty.
Originally Posted by Gaziu View Post
Dobra wiecie co chyba jednak wracam do gry jednak nie dorosłem jeszcze do opuszczenia kompa
-----
Ale jest jeden dylemat nie wiem czy mie przyjmiecie do klanu po tak chamskim odejściu jesli tak to proszę o membersa

Nie wyczyłem w twoim odejściu nic chamskiego, więc głosuje za tym, żeby od razu dać ci Senior Membera, w końcu jesteś z nami od samego początku
Originally Posted by Gaziu View Post
To jak ze mną jestem przyjęty ponownie do klanu czy niestety nie

Jesteś, jak już pisałem to dla mnie nawet nie odszedłeś wtedy : P. Pizdu też nie ma nic przeciwko, ani Kamil bo nawet o tym nie wspomnieli.

Czekamy na edit DSC.

PS - Chyba należało by dodać z kim wygraliśmy wojnę? Dodajmy nową zakładkę dla warów.
ToP Leader
Dobra, czekam już 3 dni na odpowiedź SonDrakos'a i nie odpisuje, a opisy na gg jakoś się mu zmieniają.

Proszę o wywalenie go z klanu.
ToP Leader
Gaziu, jeśli obiecasz, że będziesz starał się być aktywny jak w ciągu ostatniego tygodnia, to po mojemu co-lidera możesz dostać z miejsca i raczej nikt nie będzie oponował.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!