Ahh, żeby ktoś tu był błyskotliwy i stworzył możliwość edycji jednego tematu kilku użytownikom. Tak by był spokój, często jestem na forum, więc zmiany by były na bieżąco.
Gaziu zlozyl bym podanie jak bym mial 50k ale pizdu zabral 28k i nadal nie oddal.......
No i chyba powinienem dac ci ostrzezenie pizdu jak nie oddasz do konca tygodnia to bedzie kara....
-----
No i co do mojego ogarniecia sie to wiem zwolnilem troche ale nie przestalem wiec dzieki za upomnienia ale nie musicie mi tego wypominac w kazdym poscie .....
Last edited by kamil303; Jun 7, 2011 at 09:10 PM.
Reason: <24 hour edit/bump
Kamil, ty chyba nie zdajesz sobie sprawy o kim piszesz, albo za nisko mnie cenisz.
Wziąłem wczoraj, pisząc, że dziś oddam, więc przed godziną zero tc będą w banku. Ostatnio dziwny jakiś jesteś.
Pizdu wez przecie sam walisz takie teksty do wszystkich .... no a wogole to nie widze niczego co by moglo cie urazic wkoncu sam wymysliles system ostrzezen i kar.......
nie mowiac juz o tym ze sie z nikim nie skonsultowales biorac te tc ...........z nikim chodzi mi o mnie lub norberta.........
Wiem, ale gdyby to był dłuższy termin, to na pewno zapytałbym.
I nie chodzi mi o to, że dostałbym ostrzerzenie, ale o to, że pisałem, że do dzisiaj, a ty piszesz, że jak nie oddam do xx, to...
Kamil, za mało we mnie wierzysz