Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Moze hejcisz, moze nie, majnkrafterze drogi?
Zagraj ze mna w kalambury, dwa slowa: Irc, hejt
ohai dge, fajny juzer titul :]
Last edited by Vedius; Jun 17, 2011 at 08:52 PM.
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Originally Posted by Powas View Post
Evil: Sarkazm to najniższa forma inteligencji.
Poza tym, ,,ja tu z hejtem a ty z logami" - przeszłość, mój ty misiu, niestety będzie się za tobą ciągła a ja mam baaaardzo dobrą pamięć. Jakoś bardzo starasz się przekonać wszystkich IN-EPowiczów jak to bardzo IRCownicy hejtują IN-EP, cały czas boli Cię dupa za jakieś urojone krzywdy z naszej strony?
EDIT: @Gaziu: Oświeć mnie proszę gdzie się CW kłóci z Aeonem : d

Trafne spostrzeżenie, może kogoś tu ręka w dupę nęka, że jakiś inny ktoś wpadł na pomysł jednego z niewielu w pełni polskiego klanu [który ma zamiar zostać oficjalnym] przed tamtym ktosiem?

Evildog, już drugi raz piszesz śmieci. Mam dosyć twojego pieprzenia, nie martw się czy nas hejtują czy nie, sam o to zadbam.
Temat Zamknięty!

Jak jeszcze raz usłyszę tego typu syf - ktoś tego pożałuje.

Sprawa druga - tak, jestem świadom tego co się działo z klanem, jednak podnieśliśmy się na nogi - każdy uczy się na własnych błędach. Otrzymaliśmy wsparcie, ale nikt nam nie mówił krok po kroku co mamy robić. To oznaka samodzielności. Było - minęło, niby piętno odcisnęło [wg. złego pieska], lecz mnie to szczerze mówiąc koło dupy lata. Patrzymy przed siebie z podniesionym czołem.
Last edited by MrNorbert; Jun 17, 2011 at 10:57 PM.
ToP Leader
Originally Posted by Powas View Post
Evil: Sarkazm to najniższa forma inteligencji.
Poza tym, ,,ja tu z hejtem a ty z logami" - przeszłość, mój ty misiu, niestety będzie się za tobą ciągła a ja mam baaaardzo dobrą pamięć. Jakoś bardzo starasz się przekonać wszystkich IN-EPowiczów jak to bardzo IRCownicy hejtują IN-EP, cały czas boli Cię dupa za jakieś urojone krzywdy z naszej strony?
EDIT: @Gaziu: Oświeć mnie proszę gdzie się CW kłóci z Aeonem : d

No przedstawiciele tych klanów ;)
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Originally Posted by Gaziu View Post
No przedstawiciele tych klanów ;)

Tez zostawie to bez komentarza...
Zmieniajac temat, kiedy ci wraca Yokusaki?
Last edited by Vedius; Jun 17, 2011 at 10:46 PM.
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Dupa a nie przedstawiciele (nie tak to miało zabrzmieć). Gdyby tak było, to między cw a aeonem byłaby ciągła wojna.
To spór między graczami, a klanów niech nikt do tego nie miesza.
-----
Originally Posted by kamil303 View Post
pizdu potrafisz zagrac nothing else matters??

Sory, że przegapiłem tego posta.
Nie próbowałem nawet.
Ja szlifuję same akordy narazie i ćwiczę barowe, bo marnie mi wychodzą.
Ja bardziej staram się uczyć improwizacji i nie patrzeć na gryf jak gram (znaczy udaję, że coś umiem). Ogarniam za to marsz turecki (dobrą koordynację obu dłoni trzeba mieć, ale też proste).
I szlifuję cały czas własną kompozycję (zbudowaną głównie z potworków typu 'tylko basowe struny przy akordzie E', power chordsów i z czymś na kształt pentatoniki - ale zamiast 5 dźwięków mam 5 prostych chwytów).
-----
Ale przez ostatnie 2 dni to mi skóra z opuszków palców schodzi.
Kamil, ja mam target - opanować barowe i posmarować dżemorem Wehikuł czasu (to wbrew pozorom oddanie hołdu mistrzom).
Btw. Na koncercie Dżemu na Kortowiadzie (najlepszych juwenaliach w polsce zresztą) zdarłem strasznie gardło Przy wehikule czasu (bo śpiewała głównie publika (akurat wtedy przetrzeźwiałem trochę). Niezapomniane przeżycia)
Last edited by Geb; Jun 17, 2011 at 11:53 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by evildog View Post
Tez zostawie to bez komentarza...
Zmieniajac temat, kiedy ci wraca Yokusaki?

Nigdy go nie odzyskam lecz juz mi go od banowali ale użyłem na Kasakim e-maila [email protected] czyli nie mój Yea I fucking good
A i jak cos to Youkasaki ale Youkasuki ładniej brzmi
Last edited by Gaziu; Jun 18, 2011 at 01:10 AM.
Made by Kolega1010
Hej chłopaki, wróciłem i wznawiam swoją działalność :P Przepraszam że mnie bardzo długo nie było, internet miałem bardzo słaby i dla tego mi nie chodził, tak to bywa z netem z telefonu, obiecuję częściej bywać na forum.
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
Miejmy nadzieje że dotrzymasz obietnicy bo dłuuuuuugo cb nie było
Made by Kolega1010