Christmas Lottery
Ja tam uważam, że Kopernik wcale nie jest taki ciekawy >_> Więcej macie niewiarygodnych eksponatów pod mostem... Piją wódkę butelkami, a ni chuja się nie najebią
I am A gitarguy
Chciałem ppoinformować, że barzdo ciężko jest mi się dostać na forum ponieważ zepsół mi się komputer i teraz mam na jakiś czas muzealny eksponat komputerowy, nawet nie mam do niego sterowników do karty graficznej i ciężko sie przebic przez ten pokaz slajdów.

Mam ograniczony dostęp do forum ale postaram się byc jak najczęściej.
W Weekendy będzie ciężko ale w tygodniu w szkole pewnie cos napisze..
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
Hahahahahah

Mówiłem, że z nim będzie jak kiedyś?
...
Last edited by Trewnek; Oct 27, 2012 at 04:46 PM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Udało mi się wbić na kompa na pare minut, i nie trwenek nie jest ze mną jak kiedyś, teraz mam uszkodzony komputer, nie moge w nic grać bo coś się w nim przegrzewa.
Napisałem żeby nie było że mnie nie ma.

Nie wiem co jest z moim komputerem. Włacze jakąś gre, pare minut i się wyłącza. Sprawdzałęm temperatury i wszystko jest ok, nie mam kasy by dać do naraprawy. Moja mama pogada w poniedziałek w sklepie informatycznym, może na raty uda się kupić komputer.
Last edited by florcio52; Nov 1, 2012 at 12:15 PM.
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
A wiec sprawa wyglada tak : Mam net mobilny ... ( Za jakie grzechy ). Jesli mam limit transferu to spoko , wejde na forum i post napisze ale jesli limit sie skonczy... to maks ze stronki mi idzie 3kb/s. Od 2 dni probuje tego posta napisac bo albo mi sie strona nie laduje , albo sie laduje z pol godziny i dalej nie wchodzi... ( ehhh ) tak wiec prosze o zrozumienie tego , jaka mam ciezka sutyacje z tym wlasnie netem. Bede sie staral jak tylko mogl bez limitu. Lecz jesli mi limit sie odnowi za niedlugo to spokojnie bede wam posciki smarowal ^^ Jeszcze raz prosze o wyrozumialosc :<
Trolololo ! I can't feel you there ...