Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Florcio, ja na forum jestem drugi dzień i mamy prawie tyle samo postów. I miło, że jesteś z powrotem.
Fuck you MARKET SQUAD!
Originally Posted by Gaziu View Post
Paczta na to ludziska :
http://www.youtube.com/watch?v=_lXzK..._order&list=UL

U niego może można by było załatwić Clan-Vid.

Dobrze reżyseruje.

A tobie Gaziu gratuluje! Najbardziej emocjonująca scena to ta z twoim udziałem i wspaniałym dobraniem ruchów xD.
Last edited by MrNorbert; Jun 18, 2011 at 05:03 PM.
ToP Leader
Też mi się tak wydaje. Powrotu raczej nie ma, i tak nie składa podania. Clan-Vid po za opłatą do niczego nas nie zobowiązuje.
ToP Leader
Tak to jest ten adam lecz mam z nim ciągły bardzo dobry kontak (znam go od white belta)
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Originally Posted by Gaziu View Post
Tak to jest ten adam lecz mam z nim ciągły bardzo dobry kontak (znam go od white belta)

To pogadaj z nim czy była by możliwość clan video dla nas i za ile.

Originally Posted by Skocik View Post
Chłopaki znajdziemy jakiegos fajowskiego temata zeby byl na 7 stron? xd

Nie sądzę, teraz stronimy od spamu. Martwmy się klanem. Do czasu oficjala. Później u siebie w podforum będziemy mogli pisać o dupie maryni i to raz na ruski rok.
ToP Leader
Dobre filmiki robi Karolcu, ale on nie gra w toribash już i na razie jest zajęty, na początku wakacji zapytam się czy coś by tam zrobił.
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
Trzeba zapytać powasa kto montował 'how we do it in poland'. To było świetne. A do adama mam jakieś nieuzasadnione uprzedzenie.
Btw. Niedługo wrzucę na chomika mój replay pack. Mam świetnego repka jak w 3 turze na classic robię split, później spadam na nogi, i piękny decap zanim połowa uke wyląduje, po przeskoku z prawej nogi na lewą, którą potem robię 'wykrok' i odbijam się nią. Wrzucę wszystko do oceny. I u mnie na chomiku będziecie repki dodawać.
-----
Norbert, masz bojowe zadanie: musisz odgrzebać rekrutację i ją podlinkować w pierwszym poście.
Last edited by Geb; Jun 18, 2011 at 07:56 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Fuck you MARKET SQUAD!