Toribash
Szlugi. Alkohol. Niezdrowy styl życia, ale w ten odchudzający sposób

Albo nadmierny wysiłek fizyczny.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Nie wiem, nigdy jeszcze nie schudłem
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
jaram 10+ dziennie, minimum jedno piwo dziennie, jem dużo niezdrowego żarcia i codziennie minimum 1,5h grania w piłkę.
hm... dochodzi ogólne osłabienie, duszności, mdłości, silne bóle brzucha, pleców, płuc.
pff... jutro idę do lekarza. x_X
ach, no i guz pod pieprzykiem
Originally Posted by Forras View Post
jaram 10+ dziennie, minimum jedno piwo dziennie, jem dużo niezdrowego żarcia i codziennie minimum 1,5h grania w piłkę.
hm... dochodzi ogólne osłabienie, duszności, mdłości, silne bóle brzucha, pleców, płuc.
pff... jutro idę do lekarza. x_X
ach, no i guz pod pieprzykiem

taki to pożyje 0.o
to dziwne all tu chcą chudnąc a ja jem wszystko co ma tłuszcz i inne cary ale i tak nie mogę przybrać wagi xDD mam kosmiczne trawienie
- Don't wake up the fallen. -
Originally Posted by Foxxey View Post
to dziwne all tu chcą chudnąc a ja jem wszystko co ma tłuszcz i inne cary ale i tak nie mogę przybrać wagi xDD mam kosmiczne trawienie

Ja tak samo . Nie ważne , co zjem , to i tak nie przytyję : ).Nie wiem czym to jest spowodowane , ale mi to odpowiada . Chociaż z drugiej strony przydałoby się trochę przybrać na wadzę : /
no wcinam dużo i o dziwnych porach. chociaż fakt, rano nie jestem w stanie wmusić w siebie nic prócz kawy i batonika. ;/