Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

LoL po jakiego chcecie zmieniać nazwę klanu ? Z tą nazwą się urodził nasz klan i niech dotrwa, ja sam czuje się najlepiej, kiedy mi się ,,śni'' tag IN-EP przed nickiem. Nie rozumiem waszego postanowienia o zmianie nazwy klanu.
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
Im to nie "brzmiało" i "wyglądało". Nie wiem, ich wola ja tylko apeluje o ogarnięcie i zdecydowanie. Osobiście dla mnie stara nazwa może być.
Originally Posted by Skocik View Post
carrack gdybys czytal uwarznie to miala byc zrobiona ankieta ktorej jak widac niema

Miała miała, ale to nie znaczy że znowu trzeba KU*WA SPAMIĆ.

Przepraszam Panowie, brak ankiety to moja wina, bo nie zapisałem hasła do ACC Kamila, a format zrobił swoje i archiwum gg czyste. Jak tylko on wejdzie na gg i mi napisze hasło to ankieta będzie.
ToP Leader
Geb myślałem że jesteś normlany a ty ochrzaniasz wszystkich za spam a co ja tu widzę.Proszę cie to jest już śmieszne
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
emhh ludzie weźcie wrzucajcie te repki na chomika (kr0ne pass polska) co pizdu podawał.. bo nie zrobie tego vid'a...
Last edited by Aadame; Jun 23, 2011 at 05:01 PM.
Mogę zaproponować adamowi muzę do filmu:
Pendulum: 9.000 miles (długie)
Pendulum: Midnight runner
The Quemists: Lost Weekend
InnerPartySystem - Don't Stop (użyte)
Sub Focus: Follow the Light (długie)
Pendulum - Watercolour (tak często używane, że aż zryte. Nawet CW użyło xd)
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Ktoś chętny pograć? Pisać na gg! Musimy jakieś repy na multi zrobić. Znacie jakieś mody typu "adventure"? [jakies przeszkody do przeskakiwania itd.]
ToP Leader
Ja repki wrzuce jutro.
Gaziu, jeśli uważasz, że jestem nienormalny, bo stwierdzam że ostatnie 2 strony to spam, to znaczy, że to najlepszy czas żebyś się pierdolił. Albo z tobą jest coś nie tak...
-----
Adam (inicjatywą własną poprawiasz swój wizerunek w moich oczach z dnia na dzień, więc już nie jesteś ćwokiem), jaką muzę wybrałeś?
I ile za vid będziesz chciał? Bo my raczej za bogaci nie jesteśmy.
Last edited by Geb; Jun 23, 2011 at 09:34 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Fuck you MARKET SQUAD!