Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Aha więc mam się pierdolić nie no spoko skoro tego ode mnie żądasz
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Właśnie przeczytałem te 25 stron, które nabiliście przez moją nieobecność i nie dziwię się, że nikt nie chciał mi ich streścić. Boże święty, ale się działo!! Co do repków to troche na to już dla mnie za późno i nie mam nic, co mogłoby się do tego clanvida nadawać. Co do nazwy klanu, to rozumiem, że niedługo powinna być ankieta, więc nic nie będę na ten temat mówił. A co do tego tysiaka wpłaconego pare tygodni temu, to jeszcze jeden raz proszę Kamila o uwzględnienie go w donations.
Dobra, repki już wysyłam, chociaż powinniśmy zrobić jakiś klanowy SPARRING!
To ma być clan-vid który będzie naszą ostoją, a nie zrobione za przeproszeniem na "odjeb" replaye, którymi nic nie zaprezentujemy.

I moja uwaga:

Nie byłem konsekwentny w swoich działaniach, napisałem wam rozprawkę co robić a co nie. Wynik tego przerósł moje oczekiwania, serio, naprawdę... Przez 2 strony był spokój i burdel rozgorzał na nowo. Od tego postu, PRZYSIĘGAM, że warny będą sypać się za byle co.

I PRZYPOMINAM o tym, żeby zrobić jakieś wspólne replaye, niech każdy się zaprezentuje.

Kolejna notka: Dla mnie Carrack jest już prawowitym memberem. Był wcześniej u nas i spełniał wymogi, wpłacił kasę do banku i pisze u nas to co chce [BTW narzucił pomysł na chyba najlepszą nazwę symbolizującą nas jako naród].
Jeżeli ktoś ma inne zdanie wobec tego zapraszam do dyskusji.

Next: Prosiłem o ortografie! Czy to ciężko poprawić te trzy zdania, parę słów? Skocik, nie obraź się, ale wklejenie każdego słowa do google i sprawdzenie poprawności wyrazu chyba jest zbyt dużym wysiłkiem >...<.

Na razie tyle ode mnie, Pozdrawiam.

PS - Z racji tego, iż sam tą regułę wymyśliłem - tutaj macie ankietę http://www.misterpoll.com/polls/527558
Zagłosował bym na white blood, jednak może być odebrane jako odniesienie rasistowskie : D. Głos na PRL.

EDIT DLA MIROKE: Możesz jeszcze dodać swój pomysł na nazwę. Najwyżej od nowa zrobię ankietę.
Kasę do donations dodam od razu jak dorwę pass Kamila. Co do replayów to rób, każdy ma coś pokazać. Możemy poczekać jeszcze te 3 dni, ok Adam?

Jakis spar trzeba nagrać!
Last edited by MrNorbert; Jun 23, 2011 at 11:37 PM.
ToP Leader
Hmm... proponował bym jakiś parkour wspólny zrobić długo będzie trwała jedna walka ale za to jakie efekty będą
-----
A do tego jeszcze wakacje są więc nie gadać że nie mam czasu (usprawiedliwiam tylko spotkania z waszymi pannami )
Last edited by Gaziu; Jun 23, 2011 at 11:32 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Made by Kolega1010
Gaziu, właśnie o to mi chodzi! Jutro o godzinie 15.00 wszyscy którzy mogą siadają do komputera i śledzą forum, zrozumiano?!

Nowa, poprawna ankieta dodana.

Głos na PRL.

EDIT: Noż KURWA MAĆ! Można głosować wielokrotnie ;/. Każdy tutaj pisze na co głosował, mój głos na WB się nie liczy, więc go nie liczcie...

PISAĆ KTO NA CO GŁOSOWAŁ! NA RAZIE LICZĘ TYLKO GŁOS SWÓJ I CARRACKA.
Last edited by MrNorbert; Jun 23, 2011 at 11:47 PM.
ToP Leader
Każdy to ma pobrać i wsadzić w
Data/mod na tym modzie będziemy sie jutro szczególnie skupiać
-----
A i głosowałem na PRL ale czekajcie nazwa to PRL i tag to PRL?
Attached Files
jetsfreerun2.tbm (2.2 KB, 5 views)
Last edited by Gaziu; Jun 23, 2011 at 11:55 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Made by Kolega1010
Po co angielski polski niech będzie jesli anglik będzie chciał wiedzieć co to znaczy to sobie tlanslator włączy
Last edited by Gaziu; Jun 24, 2011 at 12:55 AM.
Made by Kolega1010
było mówione ze nie wolno głosowac na swoje propozycje a translator czasem tłumaczy że nosisz klapki na głowie a na paznokciach masz szampon do włosów trochę przesadziłem ^^

jak wygra prl to trzeba będzie wymyślic co ten skrót oznacza

i mogę wrzucic na np speedyshare moje wszystkie repki bo nie wiem które są dobre a które nie i na chomiku chyba trzeba miec konto żeby wrzucac pliki?
Last edited by Skocik; Jun 24, 2011 at 10:29 AM.