Dobra, repki już wysyłam, chociaż powinniśmy zrobić jakiś klanowy SPARRING!
To ma być clan-vid który będzie naszą ostoją, a nie zrobione za przeproszeniem na "odjeb" replaye, którymi nic nie zaprezentujemy.
I moja uwaga:
Nie byłem konsekwentny w swoich działaniach, napisałem wam rozprawkę co robić a co nie. Wynik tego przerósł moje oczekiwania, serio, naprawdę... Przez 2 strony był spokój i burdel rozgorzał na nowo. Od tego postu, PRZYSIĘGAM, że warny będą sypać się za byle co.
I PRZYPOMINAM o tym, żeby zrobić jakieś wspólne replaye, niech każdy się zaprezentuje.
Kolejna notka: Dla mnie Carrack jest już prawowitym memberem. Był wcześniej u nas i spełniał wymogi, wpłacił kasę do banku i pisze u nas to co chce [BTW narzucił pomysł na chyba najlepszą nazwę symbolizującą nas jako naród].
Jeżeli ktoś ma inne zdanie wobec tego zapraszam do dyskusji.
Next: Prosiłem o ortografie! Czy to ciężko poprawić te trzy zdania, parę słów? Skocik, nie obraź się, ale wklejenie każdego słowa do google i sprawdzenie poprawności wyrazu chyba jest zbyt dużym wysiłkiem >...<.
Na razie tyle ode mnie, Pozdrawiam.
PS - Z racji tego, iż sam tą regułę wymyśliłem - tutaj macie ankietę
http://www.misterpoll.com/polls/527558
Zagłosował bym na white blood, jednak może być odebrane jako odniesienie rasistowskie : D. Głos na PRL.
EDIT DLA MIROKE: Możesz jeszcze dodać swój pomysł na nazwę. Najwyżej od nowa zrobię ankietę.
Kasę do donations dodam od razu jak dorwę pass Kamila. Co do replayów to rób, każdy ma coś pokazać. Możemy poczekać jeszcze te 3 dni, ok Adam?
Jakis spar trzeba nagrać!
Last edited by MrNorbert; Jun 23, 2011 at 11:37 PM.