Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Moje haslo do chomika bylo podawane kilkakrotnie. Kr0ne, pass polska.
Nawet z ankiety zrobil sie burdel. Moze niech kazdy mi wysle na pm swojego kandydata.
Btw. Tego posta pisze uzywajac fizycznej qwerty w nowym fonie (Szajsung Delfin - posrednik miedzy wysluzonym k550i.
, a czyms z Androidem :P).
Last edited by pizdu; Jun 24, 2011 at 12:50 PM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
LOL ale masz zjebane Qwerty nic nie zrozumiałem
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
lepiej usuń i na kompie napiszesz.A co do spara przypominam aby nie zapomnieć o nim i macie pobrać ten mod co w którymś tam poście mam
Last edited by Gaziu; Jun 24, 2011 at 12:45 PM.
Made by Kolega1010
Panowie - ruszać d*py z tymi replayami. A głosy wysyłamy do Pizda, nie doczekam się chyba tych passów od Kamila .
ToP Leader
Co do nazwy klanu, to uważam, że podane propozycje są spoko i nie wnoszę żadnej własnej. Swój głos oddaje na [WB]. Dzisiaj mam troche więcej czasu, więc postaram się coś tam do clan vida skombinować
Eh proszę was o nie robienie burdelu z replayami bo lepiej żeby były na tym jednym chomiku z którego można będzie pobrać a nie latać po różnych stronach. A jeszcze Może być tak że z speedshare czy z innego gówna usuną i co wtedy? No właśnie także proszę o wrzucenie wszystkiego na chomika kr0ne pass polska jak to juz wczesniej pizdu podawał.
-----
PS nie obchodzi mnie czy są dobre czy nie ważne aby tam były zachomikowane. Potem można przecież niektóre tylko wybrać a niektóre nie
Last edited by Aadame; Jun 24, 2011 at 01:33 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Adam jak coś to ci na Gg wyśle repki mam parę fajnych
Made by Kolega1010
na jakim wy serwie jestescie?
-----
byl spar czy nie?
Last edited by Skocik; Jun 24, 2011 at 07:49 PM. Reason: <24 hour edit/bump