Po pierwsze primo, komentarz był do tego że się przejmujecie swoimi sprawdzianami jak by było czym, płacz i ból bo trzeba do szkoły wracać. Jasne, czemu nie no ale bez przesady. Norbi zareagował normalnie, a tu bah, znowu ktoś nakręca flame war.
Po drugie primo, rzadko kiedy coś u was napiszę, jakoś nie widzę swoich postów z 'wywyższaniem się' przy każdej dyskusji, pod każdym postem także argument lekko nie trafiony.
Po trzecie primo, Miroke to już całkowity komentarz z księżyca stworzył. ''Według jego słów", jakich moich słów się pytam, bo takich nie widzę? Co do 'napierdzielania' w grę ze średnią wieku 16 lat - robię co chcę i nikomu nic do tego, czy ktoś gra w toribasha, w tibię czy my little pony online, mało mnie to obchodzi i tak samo powinno Ciebie. Statystycznie to przeciętny polak ma pół psa i 3/4 kota, także opieranie się na jakichkolwiek średnich ( w dodatku wyimaginowanych ) mija się z celem. Wierz mi, jest sporo graczy w Toribashu którzy mogliby być twoim ojcem, a w przypadku niektórych pewnie nawet i dziadkiem ( żeby nie być gołosłownym - przykład 1handclapa, 39 lat na karku. Na dziadka jeszcze trochę za mało ale na ojca w sam raz ).
Co do 'pożałowania', po ucz się, popracuj trochę na etacie ( a jakże, takie doświadczenia też mam za sobą ), dostań się na studia, przeżyj trochę życia ( ot, pozwiedzaj trochę sam czy coś - chlanie w weekendy z kolegami to nie poznawanie życia ) i wtedy, oparty na bagażu doświadczeń, zapytaj sam siebie czy mnie żałujesz ( oh tak, tutaj możecie mnie hejcić - wywyższam się 'starością' ).