Co mi tam.
Młóciłem już w masę gier internetowych i zawsze na forach było kilka osób z dużym stażem, sporymi osiągnięciami (punkty, wygrane turnieje), którzy starali się pokazać jak to ociekają zajebistością. Zwykle byli to ludzie w przedziale wiekowym 20 - 30 lat, którzy najwyraźniej zapomnieli jak jeszcze było w gimnazjum (lub jeszcze w podstawówce) i na siłę starają się uświadomić innym (głównie młodszym, z gorszym wykształceniem, krótszym stażem w grze, gorszym skillem itp.) swoją wyższość. I to na wszelkie sposoby, zwłaszcza poprzez wpierdalanie się w nie swoje sprawy, wciskanie się często na siłę tam, gdzie nie powinni oraz oczywiście dowartościowujące ich mędrkowanie (przecież oni zawsze mają swoje trzy grosze do wtrącenia). Nigdy takich ludzi nie lubiłem, spinają się, pouczają i co najgorsze nigdy nie przyznają się do słabości. Byłem już świadkiem sytuacji, kiedy grupa takich dorosłych ludzi postanowiła symbolicznie "spalić na stosie" niezbyt rozgarniętego nastolatka, który po prostu w niewłaściwy dla nich sposób zaczął przygodę z pewnym forum.
To smutne, bardzo smutne.