Toribash
Oczywiście, że non-premium, ja wczoraj nie zmieniłem dystansu widzenia i zdechłem przy respie, a dzisiaj pożyłem jakieś 15 minut, bo w promieniu co najmniej setki kroków są ogołocone wszystkie drzewa
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
majnkraft jak dla mnie jest nieco denny. zresztą jak wszystkie gry. lepiej byście książki poczytali. albo serial jakiś obejrzeli. byle dobry. wybór jest duży. od kryminałów po komedie.
a tak to gracie w tego barabasza i wydaje wam się, że w realu umiecie zrobić decapa czy tam spinning kicka 360.

to takie smutne
Rootq ma kryzys komputerowy.
Biedny chłopak. I tak znajdziesz wciągającą grę w którą będziesz młócić. ; >

A ja minecrafta nawet nie tykam, nie kręci mnie w ogóle.

O, zobaczyłem odpowiedź Powasa.
A. D. pierwsze primo: "lol, amatorzy" może być odbierane dwuznacznie, myślę że zdajesz sobie z tego sprawę i to mnie właśnie eee.. sfrustrowało.
A. D. drugie primo sekundo-srundo: a jakoś ja mam zawsze wrażenie że często Pan Powas się wywyższa. A inni częściej widzą to, czego my sami w sobie nie chcemy zobaczyć.
Trzecie primo mnie nie dotyczy.
Chociaż nie sądzę że taki szczegół charakteru jak "wywyższanie się tym, że jest się starszym" (co w moim przekonaniu jest śmieszne, zawsze było śmieszne. Chociaż nie żeby było, że jak starszy poucza etc. ja uznaję to za wywyższanie się) sprawia, że jest się człowiekiem godnym pożałowania.
End.
Last edited by Trewnek; Feb 2, 2012 at 04:04 PM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Co mi tam.
Młóciłem już w masę gier internetowych i zawsze na forach było kilka osób z dużym stażem, sporymi osiągnięciami (punkty, wygrane turnieje), którzy starali się pokazać jak to ociekają zajebistością. Zwykle byli to ludzie w przedziale wiekowym 20 - 30 lat, którzy najwyraźniej zapomnieli jak jeszcze było w gimnazjum (lub jeszcze w podstawówce) i na siłę starają się uświadomić innym (głównie młodszym, z gorszym wykształceniem, krótszym stażem w grze, gorszym skillem itp.) swoją wyższość. I to na wszelkie sposoby, zwłaszcza poprzez wpierdalanie się w nie swoje sprawy, wciskanie się często na siłę tam, gdzie nie powinni oraz oczywiście dowartościowujące ich mędrkowanie (przecież oni zawsze mają swoje trzy grosze do wtrącenia). Nigdy takich ludzi nie lubiłem, spinają się, pouczają i co najgorsze nigdy nie przyznają się do słabości. Byłem już świadkiem sytuacji, kiedy grupa takich dorosłych ludzi postanowiła symbolicznie "spalić na stosie" niezbyt rozgarniętego nastolatka, który po prostu w niewłaściwy dla nich sposób zaczął przygodę z pewnym forum.

To smutne, bardzo smutne.
Originally Posted by MrNorbert View Post
Ja sie zakopywalem i mi kriper wpadł : D

I tak mc już mnie znudziło jak jasna cholera.

Ja za chwilę robię kolejną próbę przeżycie nocy... Jakbym bardzo chciał to mógłbym przez 10 minut pływać po jeziorku, wczoraj nawet znalazłem jakąś mini-kryjówkę początkującego gracza,, w której był piecyk, crafting table i dwie pochodnie... tylko co mi z tego, skoro zombiak mnie rozwalił przy zbieraniu drugiej pochodni...
---------------------
Klucza do AION niestety nie mam, powodzenia w poszukiwaniach fajnego MMO Coś czuję, że długo to potrwa
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...