Christmas Lottery
Takie mrozy a ty po nocy sobie plywasz po jeziorku? hehe Fart ze piecyk byl w kryjowce przynajmniej mogles ubrania wysuszyc

O wait
myslalem ze gadacie o realu
nvm
Selling tc via paypal , pm me
Tylko po cholere mi ten piecyk, skoro nie ma w nim czym palić? Przecież nie mam drewna to i nie ma patyków, nie ma patyków to nie ma kilofu, nie ma kilofu to nie ma ani węgla, ani czym piecyk zebrać...
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Podłyś Dge

Norberciku, oczywiście, lecz działa to już raczej na zasadzie "widzę coś nowego, oglądam gameplay na yt". Aion mnie zainteresował trochę, a nie chce mi się czekać do 16 lutka.

Samp, gdyby był jeszcze lepszy, byłby idealny. Waitin fo Skyrim Online.

Będąc szczerym nie jestem tak zdesperowany, jak np 3 miechy temu : P Żyję więcej życiem niż kompem, więc lajt.

Chłopaki, łapcie temat na gadkę, trzeba rozkręcić tą wiochę!
ToP Leader
ja jestem nolifem. żyję życiem wirtualnym. obecnie chodzę na fejsbuku z trzynastoma dziewczętami. albo nie. ja nie mam fejsbuka. ;o
To znaczy, że nas nie lubisz? No bo jak nie masz facebooka to sie chyba nie da...
Jak lubisz, skoro nie masz fejsa Jak trak to nie bd płakał bo nie chce sprawiać radości komuś, kto nas nie lubi i już banan na mordzie
bananów nie lubię.
tak poważniej, usunąłem facebooka, chcę się wyróżniać czymś więcej niż tylko nieposiadaniem nk.