Christmas Lottery
Jak rasowy anonymous
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Ja nie mam facebooka z wolnego wyboru i nawet nie zamierzam mieć bo boję się że będe miał mało znajomych i się ze mnie będą śmiać ; C

Żółwik Rootq ; P
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Ja akurat facebooka mam z wyboru, ale nk założyłem tylko dlatego, że na forum klasowym podają czasem odpowiedzi na kartkówki z bioli
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Rzułj Treff ; P

nk chyli się ku rychłemu upadkowi

facebook mi się od początku nie podobał, nie używałem go i tak. po co mi coś zbędnego?
A ja mam nk i chuj a FB mi sie zakładać nie chce bo znów sie będe bawił w te zapraszanie ludzi ..

JEBNE CIE
Last edited by MrNorbert; Feb 3, 2012 at 10:47 PM.
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Ogarnijcie, kulturki trochę ludzie, nic nie szkodzi pisać grzeczniej.

FB?? Założyłem tylko dlatego, że jest popularne i ułatwia kontakt jak muszę kogoś o coś zapytać nie posiadając numeru fona..
ToP Leader
eee tam. facebook jest narzędziem szatana, kto go używa stanie się wkrótce zombie.
tacy ludzie jak ja, Trew, Gaziek założą ruch oporu, zdobędą broń i z niesamowitą przyjemnością będą mordować całe hordy takich Norbercików, którzy dali się skusić fejsowi.

;C
spoko: >

Powodzenia życzę. Jestem maniakiem facebooka i sie nie moge doczekac az ktos cos doda. Serio..

Naprawdę..
Zajebista frajda, jest to takie "ciekawe" że aż się oderwać nie można.
ToP Leader