Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Ok Ok, musimy zrobić nowe , bo na dokończenie tych Kamil chyba nigdy nie znajdzie czasu ; p . No i zmieniamy nazwę ba Infinitely Epic. [Poprawnie gramatycznie]

A Klan nasz jest raczej polski, ale jeżeli ktoś z zagranicy by się nadawał to może, tyle że na własną odpowiedzialność no i nie do każdego posta bedzie dla niego specjalne tłumaczenie. Tego gościa niestety nie wezmę, skoro nawet nie napisał podania.

I proszę o sprowadzanie nowych graczy, ale minimum angielskiego [na napisanie podania] jest wymagane! Musimy cokolwiek rozumieć z angielskiego i umieć odpowiedzieć.
Last edited by MrNorbert; Jul 9, 2011 at 09:25 PM.
ToP Leader
Ja bym na waszym miejscu nie przyjmował obcokrajowców. Cały czas tu po polsku piszecie i tera nagle z powodu jednego czy dwóch gości macie po angielsku? ;/ Jak dla mnie bez sensu. A nazwa jak dla mnie może zostac. ;)
|Engima|Art|Manga|Anime|
Name:Garmadon
Favorite mods:aikido,wushu,ninjutsu
Do you have Art/Video making skills:no
Why do i want to join:Cause this is a perfect clan and i promise to obey the rules.
How do you play toribash?[q-7days in week]:Every weekends
Replays:
Attached Files
fun.rpl (101.0 KB, 2 views)
Puch.rpl (38.3 KB, 2 views)
This is perfect and Polish clan, get out.
Kolejny dzieciak co nie umie czytać "Make first this is polish clan only". Ofc nie traktujcie tego jako głos.
Btw, czy ktoś z was na wakacje już wyjechał? Ja tam w gdańsku jestem.
\/
Last edited by Vedius; Jul 10, 2011 at 10:06 AM.
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Ja we wtorek wyjeżdżam do Inowrocławia, sądzę, że moja aktywność od 12 do 22 lipca ulegnie pewnej zmianie, nie wiem jak często będę miał dostęp do kompa.
-------------------------------
Czemu zrezygnowałeś z Panic Time Norbert?
-------------------------------
Mogę liczyć na pożyczkę z konta klanowego w wysokości 50TC? Jeden gnojek zalazł mi za skóre, a akurat jestem prawie kompletnie spłukany i nie mam za co bounty mu dać
Last edited by Miroke; Jul 10, 2011 at 12:45 PM.
Ja nie muszę wyjeżdżać, świetnie się bawię u siebie ;p. Miroke, mogę tobie dać od siebie kasę.

PS Już poszło ;p

A z Panica nie zrezygnowałem, ale nie wiem czy to poprawnie politycznie zmieniać całkowicie nazwę. W końcu klan jest taki jakim był dawniej, poza kilkoma zmianami ; p.

Co sądzicie o zrobieniu filmiku Toribash dragon ball? W adobe aftereffects mozna aury dodac, teleportacje poprzez edycje replayow itd. itp.

McKiller, chociaż nigdzie o to nie prosiłeś to dodaję cię do allies.
ToP Leader
Ogłaszam moją mniejszą aktywność gdyż brat cioteczny do mnie przyjechał
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010