Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Według mnie Times of Panic [ToP] jest lepsze niż Panic time [PT].

A co do tych bannerów to niech je McKiller12 zrobi , bo mi w ogóle nie wychodzą .
A ja chcę żyrafę w smokingu ;p . Nie róbmy spamu. Times of Panic jak dla mnie genialne ;d

Dzięki Powas, ja w angielskim w dużym procencie samouk i nie jestem w tym hardkorowym koksem.

Gaziu, mogłeś mi dać info to byśmy zrobili epic spara jak kiedyś.
Last edited by MrNorbert; Jul 12, 2011 at 07:50 PM.
ToP Leader
jeśli nie zapomnę to dam info do next video ;_
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
kiedy zmiana tej nazwy? zlozyl ktos podanie o officiala? gdzie jest pizdu ?? na te pytanie nie ma odpowiedni
Widze ze dajecie rade, nie wiem comam wam powiedziec ... niechcialem zeby tak bylo ale jakos wyszlo .. chyba sie nie nadaje na lidera szczegolnie teraz ......... wiec zycze wam szczescia z klanem i postaram sie wam troche pomogac.......
Originally Posted by Skocik View Post
kiedy zmiana tej nazwy? zlozyl ktos podanie o officiala? gdzie jest pizdu ?? na te pytanie nie ma odpowiedni

Są "odpowiedni" :P. Zmiana nazwy kiedy tylko będą gotowe bannery, spieszcie się z nimi, inaczej będę musiał o nie prosić kogoś z zewnątrz.

Nikt nie składał podania, musimy najpierw ogarnąć te bannery i zmienić nazwę, ewentualnie kogoś zrekrutować.

A co z Pizdem to nie wiem, nie ma go od tygodnia. Możliwości jest kilka:

Wolne od kompa / Wyjazd / Po prostu o nas zapomniał lub/i nie gra już w TB /Popsuty komp [chociaż z telefonu pisał] / Nie daj Boże coś mu się stało [a w wakacje wiele wypadków z różnych przyczyn jest ;/]

Też mi go tutaj brak, był naszą ostoją napędowo/opier*alającą

Kamil, niestety ta posada wymaga zaangażowania, jednak postaram się w pełni ciebie zastąpić. Chyba mi to jakoś wychodzi : ).

Czy sądzicie, że powinniśmy ogłosić rekrutację na stronie toribash.pl ? Na pewno komuś by się przydał klan, a nie zagląda tutaj i nawet nie wie, że istniejemy. Wraz ze zmianą nazwy przyjdzie już formalna odmiana, od jakiegoś czasu nie ma już takiego spamu i mnie to cieszy. Jeszcze troszkę pracy i będzie perfect.
Last edited by MrNorbert; Jul 13, 2011 at 09:20 PM.
ToP Leader
dobry pomysl z daniem ogloszenia na toribash.pl norbi jak najbardziej nadajesz sie na lidera ^^ a pizdu pewnie zrobil bachora i tera alimenty placi i na prad nie ma ^^ nie to taki zarcik