Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Killer, tu nie chodzi o czas. Wykorzystaj ze trzy dni i zrób to wg określonych wytycznych które napisałem wcześniej. To ma być naprawdę staranne abyśmy mogli aplikować o oficjal.
ToP Leader
Bo kamil nie dokończył tamtych a tera mówią, że już raczej nie dokończy ;).
|Engima|Art|Manga|Anime|
Czy tylko mi nie działa ten obrazek? A zmiany są konieczne, skoro chcemy być "dobrym" klanem.

EDIT: O stary! Rozje^ałeś mnie tym xD Dzięki za pracę, to kobieta wygląda jakby się śmiała ; )

A poważnie to daj tą głowę [ i krzyczącą ze strachu...] z boku, daj inną czcionką Goals, zrób tło ciemne [w jakiejś ramce] lub pod kolor forum, no i więcej krwi i urywanych kończyn ]:-) Bardziej ponury klimat, może coś w stylu amerykańskiego komisku?

Chodziło mi o coś w tym stylu ;p

Jak z rekrutacją do Pura?
Last edited by MrNorbert; Jul 14, 2011 at 11:19 PM.
ToP Leader
Dobra poprawie to jutro . (Ale bloob monsterka mogę zostawić? XD) A co do Pure to jednak poszedłem do PsY. Founder mnie zaprosił a klan zaraz będzie oficiajlny więc wiesz .
-----
O thx dodaliście mnie do single allies .
Last edited by Ozzy; Jul 14, 2011 at 11:18 PM. Reason: <24 hour edit/bump
|Engima|Art|Manga|Anime|
Originally Posted by McKiller12 View Post
Dobra poprawie to jutro . (Ale bloob monsterka mogę zostawić? XD) A co do Pure to jednak poszedłem do PsY. Founder mnie zaprosił a klan zaraz będzie oficiajlny więc wiesz .
-----
O thx dodaliście mnie do single allies .

Ok ok, ale ma być bardziej brutalny i zUy. Co do PsY, nie obraź się ale ten klan ma tydzień, a niektóre klany nawet 3 miesięczne [vide my] czy nawet 4 miesięczne [RN] nie mowiac o DM [pół roku] - wiec nie wiem czy bedzie to tak szybko ;p. Znasz historię [D] Demonic? Odgrzeb ich DSC.
Last edited by MrNorbert; Jul 14, 2011 at 11:39 PM.
ToP Leader
mi sie nie podoba ten banner oj nie oj nie wyglada jak rysunek 5 latka kretkami swiecowymi :/ ile infinity-epic juz istnieje? xd