Christmas Lottery
Gaziu, do kogo to?

@Kmen - jasne, że tak. Znaczy napisałem połowę z tego, no powiedzmy te 13k, reszta to wiadomości od ówczesnej lubej. Fon mulił tak bardzo, że usunięcie 1k wiadomości trwało dobrą godzinę, więc ciągle odkładałem to usuwanie. Jednego wieczora przed snem ustawiłem usuwanie wszystkich wiadomości ze skrzynki odbiorczej. Po przebudzeniu wziąłem telefon do ręki, patrzę, a tu zwiecha po usunięciu około 50 wiadomości. Nic się nie dało zrobić, wyjęcie baterii nie pomogło, telefon albo się nie włączał, albo zaraz po włączeniu wieszał się. Dopiero w serwisie format telefonu załatwił sprawę.
Ja mam 1 k w odebranych i już powoli myślę nad usunięciem.. A Ty po 25 k? o.0

W sumie całkiem nieźle, mój kolega miał Nokie, która mu baaardzo zmulała po 2.5 k odebranych i tak około 2 k wysłanych.
Ten taki xpress mjuzik.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Root : do mnie on mówił , also ja piszę z lubą 3k esów miesięcznie (tj pisałem bo mi ujebali pakiet nieskończonych i mam raz na miecha 500 i muszę ciągle siedzieć na gg w fonie :<<<).
Gaziu : Tak się dziwiłem co nie piszesz :O nie ma chooja , znowu będziesz mi spamić o filmie który chce obejrzeć a który Ty oglądałeś bo jesteś yeahbunnym piratem
Trewnek : Racja.
ograniczam sms-y do drugiej półówki bo bym się zarzygał od tych buziaków i słodkich gadek.

Ale przecież nikogo to nie obchodzi lol

kolega1010: Oczywiście że racja <3
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
eee... słodkie gadki nie są dla mnie. Ja umiem gadać tylko o cyckach i włosach. Włosach na głowie. Zapuściłem się nieco, jeszcze miesiąc i będę musiał coś z nimi zrobić.
Root , właśnie tej usługi ja już nie mam , mam 500 esów na miesiąc i to wszystko..(. Chooje ją usunęli . Ale ja tam wolę spotkania (np. zaraz do niej wybywam w tą zajebiście piękną[Śnieżyca] pogodę) , może jestem dziwny wiem , ale jakoś wolę z nią przebywać niż pisać z nią esy .
Kmenek : Nie wiem , jeśli chodzi Ci o serv Sorrisa.
Trewnek: <33