Toribash
Hahahaha refleks niezły teraz to i tak nie pogram bo na nartach jestem , także na forum pisać mogę bo wifi jest w hotelu a toribasha nie ma na iPoda , jest jakiś minibash ale to Gowno
@Kumplos - jasne, że nawet w taką śnieżycę (tak, u mnie też pada, od dobrych 5 godzin zresztą) lepiej być z wybranką, niż pisać z nią smsy. W każdym razie ja potrafiłem pisać około 800smsów dziennie nawet. Zresztą mam nieco znajomych w plusie, więc pakiecik kupuję co miesiąc, bardzo się opłaca wydać te 8zł, normalnie sms kosztuje mnie 18gr. Rachunek jest prosty. Też kiedyś korzystałem z pakietu 500 smsów za 5 zł do sieci, 6 lat temu może i mi to wystarczyło, wtedy i tak głównie się dzwoniło do siebie po to, żeby umówić się na granie w piłkę. Teraz wygląda to inaczej.
Pisze to tutaj bo chicken mi na pm nie odpowiada mimo że jest aktywny, a nie zamierzam go reportować za taką sprawę :<
Oddaj mi tą cobre chociaż skoro nie masz mi jak za nią zapłacić - zapomnimy o tym k?
Originally Posted by kolega1010 View Post
Gaziu : Tak się dziwiłem co nie piszesz :O nie ma chooja , znowu będziesz mi spamić o filmie który chce obejrzeć a który Ty oglądałeś bo jesteś yeahbunnym piratem

Pliska daj un bana już płakałem w nocy rozkminiając co takiego złego zrobiłem a ten film obejrzałem już 5 razu znudził mi sie nie bede ci o nim, nic gadał
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Ale mam psią liczbę postów
----------------------
Wielu z was mówi, że gra na gitarze czy innym instrumencie. A czy ktoś z was chodził lub chodzi do szkoły muzycznej? Jeśli tak to ile mniej więcej to kosztuje?
Last edited by Miroke; Feb 15, 2012 at 05:22 PM.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Sharicckou już wysłałem Ci wiadomość. Nie grałem w tb tak ze 3 dni , bo nie mam czasu za bardzo . Wchodziłem tylko na forum itp. Sprawdzałem co się na nim dzieje . Teraz postaram się wygrać parę turniejów i wyślę Ci kasę.
@Cziken - może to i nie moja sprawa, ale zastanawiam się, jak można cokolwiek kupować nie mając na ten zakup pieniędzy? Wiesz, że teraz to ruletka w sumie, bo jeśli złapie Cię niemoc, to i przez kilka dni możesz nie zarobić pożądanej kwoty.

Ale ja w sumie jestem zgryźliwcem, więc rób jak chcesz.
I`m pojeb and I know it
Wygrałem cw z imapirate 7: 3 :3
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010