Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Sory za wielką nieaktywność, ale spowodowana była spaleniem się kompa podczas burzy. A teraz nie mam czasu na grę ani na forum (koledzy, dziewczyny, picie), więc w okresie wakacyjnym uznajcie mnie za zmarłego. Zdziwiła mnie też zmiana nazwy, ale nie mam o to do was pretensji (moja wina). Mam nadzieję, że po wakacjach przyjmiecie mnie z powrotem (nie wiem czy będę miał prawo prosić o powrót jako Co-Ldr). Jedyne co mogę powiedzieć teraz: Do zobaczenia po wakacjach (mam nadzieję że ciekawych)
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by Skocik View Post
tobra nie mozecie zmieniac textur rales zapomnialem tak jakos no sorry xd ^^
-----
skonczylem ^^

Przekozacko! Iście poważnie wyglądam w tych swoich mrocznych okularach : ).

Pizdu! Myślałem, że nie żyjesz. W każdym razie good fun i miłych wakacji! Nad stanowiskiem co-ldr pogadamy po twoim powrocie, zawsze można mieć trzech lub tak jak sytuacja wyglądała kiedy tu był jeszcze kamil.

Logo bez gadania wstawiam, wieczorem w sumie mógłbym dać rekrutację na tori, ale...

bannery są w innym stylu. Co ty na to skocik - zrobiłbyś nowe w stylu jak logo czyli dwie postacie z tori [tori i uke] po bokach i w środku napis? Tylko tori i uke, nikt z nas żeby było uczciwie.
ToP Leader
Originally Posted by Skocik View Post
tobra nie mozecie zmieniac textur rales zapomnialem tak jakos no sorry xd ^^
-----
skonczylem ^^

Rządzisz człowieku!!! Skoro twoje logo jest już wrzucone na pierwszą stronkę, to chyba spokojnie można cię ogłosić zwycięzcą konkursu (ale puki co wolę tego nie robić, bo nie ja ten konkurs ogłosiłem)
Originally Posted by pizdu View Post
Sory za wielką nieaktywność, ale spowodowana była spaleniem się kompa podczas burzy. A teraz nie mam czasu na grę ani na forum (koledzy, dziewczyny, picie), więc w okresie wakacyjnym uznajcie mnie za zmarłego. Zdziwiła mnie też zmiana nazwy, ale nie mam o to do was pretensji (moja wina). Mam nadzieję, że po wakacjach przyjmiecie mnie z powrotem (nie wiem czy będę miał prawo prosić o powrót jako Co-Ldr). Jedyne co mogę powiedzieć teraz: Do zobaczenia po wakacjach (mam nadzieję że ciekawych)

Też nie wiem, czy będziesz miał prawo, żeby o to prosić. Nie chciałbym wyjść na takiego, co się ciebie wiecznie czepia, ale z tego co wiem, to zazwyczaj pisałeś chyba z telefonu, a jeżeli nie zazwyczaj, to przynajmniej miałeś taką możliwość. Coś się w tej kwestii zmieniło?
Originally Posted by Miroke View Post
Rządzisz człowieku!!! Skoro twoje logo jest już wrzucone na pierwszą stronkę, to chyba spokojnie można cię ogłosić zwycięzcą konkursu (ale puki co wolę tego nie robić, bo nie ja ten konkurs ogłosiłem)

Też nie wiem, czy będziesz miał prawo, żeby o to prosić. Nie chciałbym wyjść na takiego, co się ciebie wiecznie czepia, ale z tego co wiem, to zazwyczaj pisałeś chyba z telefonu, a jeżeli nie zazwyczaj, to przynajmniej miałeś taką możliwość. Coś się w tej kwestii zmieniło?

Miało być trzech uczestników minimum, ale jeśli Gaziu ci nagrody nie da to ja ci dam, ale 2K .

No i hola hola, jeszcze chyba 5 dni do końca zostało .

PS - Jak ktoś nowy dojdzie to mamy miejsce po bokach.

Originally Posted by kamil303 View Post
Siema ludzie....teskniliscie?? chyba do was koledzy wracam jak nie macie nic przeciwko .....

Kurde, super. Dwóch starych wyjadaczy powraca! W końcu byłeś liderem, jak najbardziej się zgadzam.

Najwyższy czas na...

NEWS:

* Nowy banner set + logo zostały załadowane. [by Skocik]
* Powrót starych wyjadaczy - [nie]żywego Pizdu i Pijanego Majestro Kamila
* Do końca konkursu na logo 5 dni [choć wątpie czy ktoś wygra xD]
* Osiągneliśmy jako takie wyzwolenie od spamu - GRATULACJE dla wszystkich [w tym mnie].
* W razie gdyby ktoś przyszedł do klanu, na logu możemy bezproblemowo dodać osobę z boku [powiększać populację ]
* Jutro o 17.00 [pasuje?] robimy sobie mały klanowy turniej [lub po prostu serwer]. Prawdopodobnie bez nagród, tylko dla zabawy i rekreacji. Przyjaciele klanu również mile widziani [np. mckiller].
* Dotacje na klan mile widziane! Mamy 50K na oficjal, ale przydałoby się zrobić jakiś turniej/bet server a to koszta 10K za global i w razie turnieju 11K na nagrody.
A moim zdaniem klan jest w bardzo wysokiej formie, oby tak dalej! Zobaczymy co będzie po baby-boomie z topla, o ile taki nastąpi.

tyle, pozdrawiam gorąco!

PS. jeszcze jedna sprawa SKOCIK. Dodaj do loga Pizdu i Kamila, bo już żyją.
Last edited by MrNorbert; Jul 25, 2011 at 07:28 PM.
ToP Leader
Hehe też się ciesze że wracam.....
Mam nadzieje że jutro będe , powinienem być ale nic nigdy nei wiadomo..
A co do banera to sory skocik ze ci sie wtryniam ale nie mogłem się powstrzymać....
Więc co myślisz?
małe poprawki ale chyba lepiej wygląda....
to jest plama krwi a nie plama po postrzale na scianie co tam pisze na norbercie bo nie widze??
mozesz wrucic ale napewno nie jaki lider .....
tu jest logo i jezeli kamilu chcesz to mozesz zrobic rozmycie ALE tylko w dol nie wiem czy pizdu ma texty nie sciagnely mi sie