Toribash
Na chwilę obecną prawo do wypowiadania / przyjmowania wojen ma każdy, i to się pewnie nie zmieni dopóki nie zacznie się tu omawianie rang
Wook, moda zalatwie Tobie i Sorkowi (wubi) jak wroce.
Co do rang, kazdy Soldat bedzie mogl robic wojny. Ale nikt nie zostanie Soldatem od tak .
Ale o tym na spokojnie pogadamy jak bede mial czas (dam znac w wubi).
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Jestem online od 15 minut, więc nie siedziałem na darmo.
Co zrobiłem:
- temat o sprawach klanowych (mix GD i Ogłoszeń)
- Temat o Clan warach - Lehto, zrób ten temat po swojemu i wstaw tutaj jakiś projekt, to pierszego posta podmienię.
- Temat z tutorialami (czekam na Virusa).

Dodatkowo poszedł pm o zmianę modów, w składzie (kolejność alfabetyczna):
- Pizdu
- Soreu
- Wook

Co zostaje jak jest:
- Off topic
- RC comments
- Replaye i Artsy (raczej zostaną odpięte jako temat nie najważniejszy)
- WUBI - dalej pełni funkcję informacyjną, więc nie widzę potrzeby zmieniać

Co do zrobienia:
- nowy bank. topbank zajęty, więc liczę na propozycje odnośnie nazwy konta bankowego.
- Ładne przemodelowanie graficzne Blacklist (liczę na Sorka, jak dostanie moda).
- nowa rekrutacja (tu potrzeba dłuższego przemyślenia i pomysłu). Na razie niech sobie będzie, ale jednym z nowych wymagań będzie bezwględny black (bez różnicy, czy to będzie nowy zawodnik, czy mój alt). Reszta mocno się nie zmieni.
Last edited by Trewnek; Jun 19, 2014 at 03:34 PM.
ToP Fighter!
TheToPBank? TopCash / money, PanicBank... To akurat najmniejszy problem ;d

Rekrutacja:
black belt
dojrzałosc jako taka [ zeby wstydu nam nikt nie narobil ;p]
pare testow ingame
okres probny podczas ktorego moge sam sprawdzac aktywnosc ingame i na forum oraz ewentualnie pisac sprawozdania w private boardzie [ w koncu sie przyda]

ode mnie to tyle :P
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Dodatkowo wprowadziłbym wpisowe do banku w momencie przyjęcia (np. 10k), żeby było wiadomo, że komuś zależy. Z black beltem to chwila roboty.
Replaye będą zbędne.
Zastanawiam się nad aplikacją typu pół-free-form. Po prostu kilka podstawowych danych, żeby było wiadomo kto, a reszta wolna amerykanka, żeby było wiadomo po co i dlaczego.

// Nowe konto bankowe to ToPCash. Hasło zapodam jak już wszystko będzie ogarnięte .
Last edited by pizdu; Jun 16, 2014 at 02:18 PM.
ToP Fighter!
Wpisowe bym sobie podarował, bo nie każdy ma kasę - a zamiast tego okres próbny tygodniowy zanim dostanie samo zapro do klanu.
W końcu jeśli mu zależy to ten tydzień na zapro może poczekać...
Wpisowe: tak, ale tylko dla osób które były już kiedyś w klanie, ale chcą wrócić. Najlepiej żeby rosło parokrotnie co następny powrót. Taki kmenek jak się kiedyś fochnie, odejdzie i potem mu przejdzie przynajmniej będzie miał powód do przemyślenia swojego zachowania

Dla nowych nie ma sensu, bo i tak chętnych jest tyle co nic, a z tym wpisowym to byłoby równe 0.