Toribash
Znikam na czas bliżej nieokreślony, bo mam na jutro skierowanko na badanko xd (do szpitala).
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Znikam na kilka dni (tygodni?), bo jadę na nieplanowane wakacje i nie będę miał neta (z rozrywek tylko gitarę i wzmacniacz biorę).
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Melduję się ponownie, bogaty w 50 nowych znajomych i umiejętności surfowania na falach, windsurfingu, żonglowania balansując na trickboardzie , pływania na skimboardzie i sporo innych o których nie warto pisać.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
<Ciąg dość niecenzuralnych ładnie posortowanych wulgaryzmów>
Tak więc skoro wstęp już jest, informuję że, cóż, wyjeżdżam na tydzień do Grudziądza (dobry boże...) - na wyjazd żadnego wpływu nie mam, więc w najgorszym wypadku może się nawet przedłużyć... (błagam, nieeeeee!)

Czysto teoretycznie powinienem mieć dostęp do kompa na tyle, żeby coś tu skrobnąć raz na jakiś czas, ale pewne to nie jest... W grze nie pojawię się na pewno...

Jeżeli ktoś mieszka/będzie w Grudziądzu od 3.08.13 do 10.08.13 - niech pisze, może nie zdechnę tam z nudów i się spotkamy...
Będzie mi się nudzić, jadę do Cioci - jej plan dnia:
7:00-08:00 -> Pobudka, śniadanie, sprzątanie
8:00-10:00 -> Kościół
10:00-13:00 -> rynek, pozostałe 2h na gadanie z przyjaciółkami
13:00-15:00 -> robienie obiadu, i jedzenie go
15:00-17:30 -> ciasteczka, wiadomości, różaniec
17:30-18:00 -> sprzątanie
18:00-19:30 -> kościół, potem rozmówki z przyjaciółkami i księdzem (pod kościołem nadal
19:30-20:00 -> kolacja
20:00-20:30 -> Animal planet
20:30-21:00 -> Czas na spanie!

Ma ktoś jakieś kurna pytania? Bo do domu wrócić nie mogę. . .
//Skoro przyjeżdżamy do niej, obowiązuje nas ten sam plan dnia, z drobnymi odchyleniami w postaci wypadu do parku zamiast rozmówek z jej przyjaciółkami

//Nawet nie mam się co modlić o ratunek, nie mam szans z kimś, kto od zawsze jest w kościele codziennie 2 razy . . .

Edit: Wygląda na to, że raz dziennie jakiś dostęp do kompa będę miał. . .
Last edited by Soreu; Aug 3, 2013 at 05:28 PM.
Panowie nadchodzi rok szkolny i moja aktywność drestycznie zmaleje
-Jaki jest tego powód?
Otóż wybrałem Liceum o kierunku Policyjnym które jest bardzo oddalone od mojej wiochy :P, nie dojeżdżają tam żadne autobusy więc wynająłem stancje.
Prawdopodobnie będę na weekendy w domu ale to jest duży znak zapytania

Tak więc nw papa czy do zobaczenia
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010