Toribash
[Yoda]Na nie jestem ja [\Yoda] , gdyż, po repkach widzę iż on nie umie grać zbytnio, napisał (swoją drogą, w średniej apce) , że lubi lenshu i ninjutsu a repki mp : Aikido i Katana. Repki w sp troszkę nie teges ( w 1 np. tylko on traci noge, uke nic nie jest.).
Jestem na nie. Aczkolwiek nie aż tak zdecydowanie.
Aplikacja średnia, robiona po linii najmniejszego oporu. Choć przyznam, że poprawna.
A to, że mamy 'funny members' neguję. Nie odbieram tego pozytywnie.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Name (Real/Nick): Łukasz / sajanin54
Belt: 5 dan
Favorite mods: Lenshu , Aikido + Some funny mods
Do I have any Art/Video making skills?: Hmmm... I think a have some Art skills but... I'm not good(I think) :<
What can i offer to your clan: Good atmosphere and Much of Fun ^^
Why I would like to join: I like playing in a group , and I wanna have fun with You guys ! ;] I know many of ToP players and I know if they are cool :>
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: I think if I'm playing everyday... but if I dont have time... I cant :<
Something about me [additional infos]: Hmmm ... I'm living in the little village Ujsoły(Southern Poland) and I love this mouthain climate :> I like listen to Rock , Hip-Hop . Metal and punk music. My favourite bands are Linkin Park and Nickelback.
Foreign languages [Everyone knows at least one]: Polish , English and a little bit of German.
2 Singleplayer replays:
2 Multiplayer replays:

Sorry I dont have another replays because I have new tori and I forgot copy my all replays :< sorry
Attached Files
(sajan) split lenshu.rpl (41.2 KB, 5 views)
(sajan)emm.rpl (43.8 KB, 4 views)
(sajan)Master cheff.rpl (104.6 KB, 4 views)
Last edited by sajanin54; Nov 2, 2012 at 09:45 PM.
Trolololo ! I can't feel you there ...
Tylko ciebie :P więc jak byś mogł nie mieszać życia z GG to jak byś zdecydował ?
I tak jestem na NIE

Ja w tym klanie biję szczyty debilizmu ale ty to już wgl....
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Nie obrażaj pan dobre?

Jestem jaki jestem... ale od tego typu wyssanych z palca komentarzy prosze sie powstrzymac...