Christmas Lottery
Originally Posted by Miroke View Post
A polonistka zadała mi do domu opowiadanie pt. "Ten dom miał swoją tajemnicę". Zapodam jej taki rasowy horror, że najprawdopodobniej da mi skierowanie do psychiatry
Cztery zdania na poparcie mojego porytego umysłu:

To pomieszczenie było jak żywa lekcja anatomii. Po wyjściu z niego nietrudno było wyzbyć się wątpliwości odnośnie długości ludzkiego jelita, czy galaretowatej konsystencji mózgu. Coś, co dla mnie było piekłem stało się rajem dla robaków, szczurów i wszelkiej maści skrzydlatego plugastwa żerującego na pozostałościach po przedstawicielach naszego szlachetnego gatunku. Chciałem to skomentować, jednak odnosiłem wrażenie, że jedyna rzecz, jaką byłem w stanie z siebie wydusić, to moja poranna jajecznica.

Zajebiste nie?

Nie, to jest zajebistsze : >

Jak ja bym coś takiego zapodał, to ta suka [nie bez powodu tak pisze] by mi żyć nie dała..
ToP Leader
W pizdu z taką robotą. Pisałem to 4 godziny a ta suka po przeczytaniu pierwszego akapitu napisała na całej stronie "DO POPRAWY!"... i bądź tu kreatywny
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
A moje po osiągnięciu długości 10 cm przestały się kręcić
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Wygrane cw z imapirate 5 : 3 za 5 min revange

Przejebałem 8:2
Last edited by Gaziu; Feb 20, 2012 at 05:35 PM.
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Łiiii super

Mało kto zwraca uwagę na CW
-----
Łiiii super

Mało kto zwraca uwagę na CW
-----
YEEEEEE TRIPLE POST HUZZAAAAH

albo...
Last edited by Trewnek; Feb 20, 2012 at 05:41 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Miroke View Post
A mój po osiągnięciu długości 10 cm przestał się kręcić

Myślałem że jebne xDDDD
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010