Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Heh widze że nie jestem już zabardzo lubiany tutaj , ale spoks postaram się wam pomóc stać oficjalem i odejde ...... klany to jednak narazie nie dla mnie, nie angażuje się wystarczająco ....
to po jakiego chu.. ja cie do loga dodawalem?? sory ze mnie dzisiaj nie bylo ale mowiac szczeze niechcialo mi sie
Originally Posted by Miroke View Post
A może frytki do tego? Puki co nie dałeś na klan złamanego grosza, a już chcesz zarabiać na byciu jego członkiem? Człowieku, chcesz zrobić ten bet serw dla dobra klanu czy własnego toribashowego portfela?

P.S: Ludzie, przeczytajcie czasem swojego posta zanim go dodacie, bo znowu zaczyna się masowe SPAMienie

hehe, z tymi frytkami, to nawet chetnie ;p
moj toribashowy portfel i tak sie poszerzy, jesli owy bet serv wstanie, na moich wlasnych betach ;]

Originally Posted by Scorpio000 View Post
i usuncie w koncu ta ankiete

Noo, Scorpio, nie wiedzialem ze tak nam temat sledzisz xD
W czym Ci ta ankieta az tak przeszkadza? :P w najgorszym wypadku bd wiecej "plagiatow" tyle ze nad wlasnym bet servem myslalem juz wczesniej, a na tym sie przynajmniej klan wzbogaci, i moze ja przy okazji, majac szczescie...

Sry ze mnie nie bylo caly dzien - siedzialem cala noc, i bylem tak padniety, ze od 11 do teraz spalem XD
Last edited by Soreu; Jul 29, 2011 at 09:26 PM.
skocik przecie bede z wamido oficjala wiec chyba musze byc na logu nie??
Jak juzbedzie oficjal to i tak trzeba bedzie zmienic logo.....
dla mnie zbyt mroczny nie lubie krwi wole kwiatki i trawe ^^ soreu scorpiowi chodzilo o ankiete na samej gorze tego tematu
O ty... Xd. Przecież to jest demon, cartoon set. Czego się spodziewałeś. I wiesz co, zainspirowałeś mnie xD. Zrobię set taki jak powiedziałeś. xD "wole kwiatki i trawe" Cartoon oczywiście.
|Engima|Art|Manga|Anime|