Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Soreu View Post
...W czym Ci ta ankieta az tak przeszkadza? :P w najgorszym wypadku bd wiecej "plagiatow" tyle ze nad wlasnym bet servem myslalem juz wczesniej, a na tym sie przynajmniej klan wzbogaci, i moze ja przy okazji, majac szczescie... ...

chodzilo mi o ta ankiete u samej gory "kogo dzisiaj wywalic"
zle to wyglada i na dluzsza mete przypomina mi big brothera, kto dzisiaj odpadnie z programu.
jesli nie da sie usunac to przynajmniej zrobic ja pustą.
Dobra chłopaki już unban więc możemy pograć ; d , co do tego page kto ma odpaść to jeszcze za czasów In-Ep była.
Hmm próbowałem to usuąć ale nie mogłem ..... może jakiś moederator będzie mógł napisałem już do jednego.....
-----
Skocik wiem że to członek klanu -.- , pytałem się go czy jest nowym graczem czy starym z banem.....(boże nigdy mi nie odpuścisz)
Last edited by kamil303; Jul 30, 2011 at 09:39 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by Soreu View Post
@Skocik: aha ;p
@McKiller: to zrob przy okazji jakies cartoon hands, to moze 1k ode mnie zgarniesz xd

Nie, ale ja serio mogę ci zrobić te dłonie . Tylko powiedz jakie dokładnie.
|Engima|Art|Manga|Anime|
Nie wiem na co czekacie. Macie prawie wszystkie goale i aktywnych memberow. Juz chyba czas na wypelnienie ostatniego nie sadzicie?
Skocik mam dla cb robote musisz zrobić nowego bannera gdyz zmieniłem setka (wiem lubisz mnie za to )
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Originally Posted by Miroke View Post
Żeby być przyjacielem klanu trzeba chyba zrobić coś więcej, niż opuścić go z dnia na dzień kompletnie nas olewając. Na tej liście są tylko ludzie, którzy coś dla nas zrobili (choćby byłoby to tylko danie paru elementarnych rad lub kilku texturek dla członka klanu). Jak na razie jesteś dla nas tylko jednym z dziesiątek tysięcy szarych użytkowników tego forum, więc odpowiadam NIE.

Sami mnie wywaliliście a po tygodniu klan sie rozpadł ;p