Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Norbert, pamiętasz http://hiddenclan.forumotion.com/ ? Masz tam adma
Przecież forum może być dla każdego, a część działów tylko dla autoryzowanej grupy użyszkodników.

Kolega, prosiłeś mnie o ocenę repków. Zrobię to - jak zwykle - na forum publicznym.
Po pierwsze: Ładne, efektywne (i efektowne), czyste ruchy, jednak muszę się do kilku rzeczy przyczepić:
1) Większość repków jest toczona wedle tego samego schematu.
2) Te repki wyglądają jakbyś miał zajebiście nisko ustawione dms threshold.
3) Paczka - prawie w każdym repku występuje ten sam ruch: lecisz wyciągnięty jak struna, obracając się dookoła własnej osi. Podobnie jak obrót - dwa i odbicie dalszą (położoną dalej od uke) nogą. Ogólnie ruchy dobre, ale widać, że zbrakło pomysłu (na obiad? ). Patrząc indywidualnie - jest dobrze, ale jako całość, bije po oczach szablonowością.
4) (*) Za wiele nie zmieniłeś, ale w tym repku nie chodziło o płynne ruchy.

Czyli każdy repek jest dobracowany (kilka oceniam na Bdb+), ale zawsze mogło być unikatowo.
Dlatego proszę też o ocenę mojej paczki repków (WSZYSTKICH) (http://www.chomikuj.pl/Kr0ne/ , hasło polska) i przypominam o wrzucaniu tam swoich repków!!!

I przy okazji: Pamiętacie jak jęczałem, że chcę polar beara? Teraz czekam tylko na link i jest mój! W KOŃCU!!!
Last edited by pizdu; Aug 2, 2011 at 12:44 AM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Dzięki Pizdu za ocenę repków ). Jak chcesz to sprawdź , w każdym repku dms threshold jest 100 , oprócz jednego , tj zmodyfikowanego twojego =). Zaraz pobiorę paczkę i ocenie.
forum* cegiełka po cegiełce się buduje, jak nic mi nie przerwie, do 15/16 powinno być gotowe, chyba że coś się Norbiemu nie spodoba ;p

*Pod jeszcze innym adresem xD
Ludzie!! Ludziska!! Otwieram sklep z Aadame5176
http://forum.toribash.com/showthread.php?p=4447062
Oto i on. I sorry za lekki spam i off-top ale to jest ważne ogłoszenie .
|Engima|Art|Manga|Anime|
Mc, ja mam pytanie - co z moimi handami bo miałeś zrobić xD

P.S. Mini konkurs na rangi! (na własnym forum ofc ;p)
od 0 postów do 500 - więc jest co wymyślać ;]
Jak się spodoba - przede wszystkim gaziowi, i norbiemu - wygrany dostanie 500tc (potem ustalimy kto zabuli XD)

P.S.2: Nie róbcie z tego spamu, bo po dupie dostane xd
Last edited by Soreu; Aug 2, 2011 at 01:16 PM.
500 tc? To żart, czy prowokacja? Lepiej dać porządną nagrodę (np. 10k), bo 500 tc to żadna motywacja. I kto powiedział, że bulić musi jedna osoba? Zrzuta też wchodzi w grę.
-----
Btw. Pisałem wczoraj (a właściwie to dzisiaj) z Gaziem. Ma on zamiar zrzec się tytułu Co-Leadera. Częściowo z braku czasu, częściowo z innych powodów, ale lepiej niech on sam o tym napisze.
Last edited by pizdu; Aug 2, 2011 at 02:19 PM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Originally Posted by pizdu View Post
500 tc? To żart, czy prowokacja? Lepiej dać porządną nagrodę (np. 10k), bo 500 tc to żadna motywacja. I kto powiedział, że bulić musi jedna osoba? Zrzuta też wchodzi w grę.
-----
Btw. Pisałem wczoraj (a właściwie to dzisiaj) z Gaziem. Ma on zamiar zrzec się tytułu Co-Leadera. Częściowo z braku czasu, częściowo z innych powodów, ale lepiej niech on sam o tym napisze.

Zrzuta to genialny pomysł zwłaszcza, że nie będzie mnie dotyczyła, bo jestem spłukany xD
-----------------------------------
Nie jestem pewien, czy będę w stanie ogarnąć też to zewnętrzne forum, więc z góry sorki za znikomą aktywność w przyszłości (na pewno aż do officiala)
No, na oficjalu takiej aktywności wykazywać nie będzie trzeba. Zewnętrzne forum chyba i tak tylko do tego czasu będzie nam potrzebne [no, jedynie sprawy zamknięte]. Najważniejsza jest aktywność tutaj, ale tam mamy większą swobodę więc również, już zapraszam : ).

BTW Cienki jestem w tych madmanach, będę musiał to nadrobić w inny sposób.
ToP Leader
Ja sięciągle zastanawiam, skoro robimy tamto forum, to po chu mamy pisać tu? >.>
Ale cóż...

Ta, 10k, ale ja tu nowy jestem, to nie chce zarządzać bankiem xd dla tego taka żałosna nagroda :F
Zresztą to rangi, co innego jakby jeszcze trzeba było obrazki porobić... nad tym się zastanowię, tylko najpierw muszę coś w css'ie wykminić jak je zmienić