Christmas Lottery
Ne idi na kupanje sam, sapun vezi konopcem za nogu, da ne moras da se saginjes po njega ako ti ispadne. Neka ti proture neku lovu sto prije, da platis da te ne diraju (oko 300 eura je dovoljno za mjesec dana lagodnog zivota), ne pravi se pametan i ne gledaj nikoga u oci to ti je kao provokacija. Pazi sta jedes, uvijek promjesaj hranu u tanjiru, i nadam se da imas 'tanak' san. Sretno.
[Dragonz]Deleted posts and threads
To vam je moja preporuka
Last edited by perica; Jun 3, 2010 at 11:47 PM.
Piratez I Am
New account/name = perica
Hvala na savetima

Bojane ako jos uvek ne mozes da pokrenes Assassins Creed 2 onda mozda imam resenje za tebe

Prekopiraj ceo folder oflineserver-v0.44 tamo gde si instalirao igru.

Onda skini ovaj fajl i prekopiraj ga tamo gde ti je instalirana igra.

Onda pokreni taj fajl, zove se assass2.bat(napravio ga je moj tata )

Tako sam ja uradio i sve odlicno radi, takodje ne zaboravi da prekopiras one kodove u C\windows\system32\drivers\etc\ i da krekujes onaj ubisoft launcher u C\Program Files\Ubisoft\Ubisoft game launcher\ pre nego sto uradis ono iznad receno

P.S. Sto se tice tankog sna........ni mobilni ne moze da me probudi kada ga navijem da to uradi
Last edited by perica; May 24, 2010 at 06:00 PM.
Veruj mu na rec^......
O i perice u filmovima ( i u stvarnosti pricdao mi nenad) se obicno ti iz zatvora pretvore u "gejeve" tako da se pazi na tusiranju!
Last edited by Boranija; May 24, 2010 at 09:17 PM.
http://forum.toribash.com/forumdisplay.php?f=477
Join Dragonz (we're official)^
ma skejtanje u toribashu je kurac....tu s mista mozes napravit backflip kickflip....u stvarnosti ti treba rampa od 2 metra.....