Originally Posted by
MrNorbert
Panowie, było epicko, turniej za turniejem. Soreu, gratuluję!
Ja dostałem marine ghosta...
Thx ;p Tylko szkoda że dostałem blood'a wartego 1k...
Originally Posted by
pizdu
Chyba za krótko jesteś w klanie, żeby podejmować takie decyzje. Ale nie neguję przyjęcia, czego przyczyną jest aprobata Gazia. Raczej byłbym za tygodniowym okresem próbnym, jako recruit member, bo ciągłe zmiany składu nie świadczą dobrze o klanie.
Też tak sądzę (co do tego, że za krótko jestem);
a co do jego przyjęcia - to nie było całkiem na serio, bo po nie specjalnie były wątpliwości co do jego przyjęcia, zresztą, i tak nie chciał mi wierzyć, i czekał na norberta ;]
Ale zostawmy to w spokoju.
Originally Posted by
pizdu
Norbert, pora na dodanie kolejnej rangi. "Recruit Members", czyli tych, którzy zostali wstępnie przyjęci na tygodniowy okres próbny. Po tygodniu liderzy podejmują decyzję o tym, czy delikwent trafia na stałe do members, czy znika z listy.
Co wy na to?
Originally Posted by
Lunatyk
Co prawda "narazie" nie mam tu nic do gadania, ale myślę, że to nie jest zły pomysł. Choć oznacza to również, że ja trafię tam jako pierwszy...
No nie bardzo chłopie, nie bardzo :P
Pierwszy będę ja, potem mQ1(cośtamdalej) - który chyba już jest sopelkiem - a Ty dopiero na 3 miejscu :P
Originally Posted by
Miroke
Jasna cholera, sorki za off-topic, ale właśnie sie dowiedziałem że Hampa będzie grał na MŚ Toribasha
Noo... Toś mnie pocieszył...
I wielkie sory, że mnie do teraz nie było, ale sprawy rodzinne... (Ty Norbert wiesz jakie)
Ciekawe czy dziś też coś wygram... // masz wiad. na gg
P.S. Ja wręcz uwielbiam pisać takie "krótkie" wiadomości ...
Last edited by Soreu; Aug 7, 2011 at 04:13 AM.