Nie przypominam sobie, ale mogłem to chyba przeoczyć, bo ostatnio nie zaglądałem do recrutiment center
Originally Posted by
bartiko00
a ten 11 latek ma jakoś na imię co nie?jak nie wiesz to mam na imię Bartosz<bartiko00>
Dokładnie o to mi chodziło, co powiedział Lunatyk, poza tym nikt nie obiecywał, że będziemy tu na ciebie mówić po imieniu. Wszyscy wiedzą, że nazywam się Paweł, a zazwyczaj mówią do mnie Miro, albo nawet Mirek.
Druga sprawa jest taka, że jak miałem 13 lat, to spotykałem tu samych 15-latków, a jak teraz mam 15, to i tak mnie czasami nazywają gówniarzem, bo większość z nich ma po 17, 18, więc nie dziw się, że możesz być w tej grze odrobinę dyskryminowany. Nic do ciebię osobiście nie mam, ale niby selekcja jest, a i tak przyjmujemy prawie wszystkich jak leci.
Btw. Jak odpowiadasz na posta, na którego nikt z twojej strony nie domagał się odpowiedzi, a do tego był pare stron temu, to najlepiej go zacytuj, bo nie wszystkim chce się tam zaglądać, żeby zobaczyć o co chodziło.
-----------------------------------------
Ludzie, ale macie fart na tych Mistrzostwach, Norbert, Soreu i Kamil startują od drugiej rundy, bo przeszli walkowerem, ja muszę się pomęczyć z gościem o nicku Dead, zna może ktoś?
Ale jaja!!! Soreu gra w drugiej rundzie z Kamilem xDD
Last edited by Miroke; Aug 8, 2011 at 08:00 PM.