Toribash
KURWA JEGO W DUPĘ ZAJEBANA MAĆ!
Jakiś porządek musi być.
Kto nie jest upoważniony, proszę się nie wpierdalać. Heriusz, Lehto, Ciunek, Kocimienta, mikee - to do was.
Przepraszam za wybitnie czepialską formę, ale co to ma być? Rekrutacja klanu, czy Hyde Park? No kurwa mać...
Za mało aktywny jestem, żeby trzymać was w ryzach? Czy umiecie sami sobie ze sobą poradzić?

A tak bardziej w temacie: ostatnia aplikacja jest tragiczna. Z 'ruznych' powodów .
Last edited by pizdu; Nov 5, 2012 at 11:08 AM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Wiemy [przynajmniej ja '-'], że nie powinniśmy tutaj pisać, ale przy takim nakładzie postów osób "upoważnionych" to myślę, że potrzeba także czegoś więcej.

No i tyle ode mnie, postaram się więcej tu nie pisać
I am A gitarguy
A co do mnie, myślę, że w pewnych przypadkach jak najbardziej mogę się wypowiedzieć. Jeśli przychodzi nieznajomy mi, ok, nie wpierdalam się.
Ale z panem Gracjanem miałem nieprzyjemność obcować w grze, więc mam prawo podzielić się z Wami moimi przemyśleniami o nim, tak, żeby Wam UPOWAŻNIONYM łatwiej było podjąć decyzję.
Undetto
Lol Pizdu spinasz dupę jakby to było jakieś Ministerstwo Kurwa Najważnieszejrzeczynaświecie.

A akurat, właśnie Ty, upoważniony, bardzo rzadko bywasz na forum, który tak walczyłeś o prawo do własności (lol) na zarządzanie RC a nawet ostatnio nie oceniłeś podania sajanina54.
Norba to Norba, on już zrezygnował z zobowiązań wobec ToP-u, więc nic nie musi. Ale kurczę. Kolega1010 już więcej włącza się w życie klanu niż Ty. A jak wreszcie się pojawisz, to co robisz?

rozkazujesz
Najwyraźniej to bardzo lubisz. Tak samo jak lubisz mieć coś na wyłączność. (wyżej wymienione RC chociażby).

A jak widzę akurat ta forma, że piszemy w niektórych tematach czasem posta nie na temat (co robi 80% oficjalnych, zwykle starszych i doświadczonych klanów) nikomu nie przeszkadza, tylko Tobie.

Najwyraźniej uważasz ToP za instytucję... Machinę? Coś w tym stylu..
A wiesz po co są klany w Toribashu? Tak naprawdę? Zdradzę Ci - po to, aby paczka znajomych sobie ludzi mogła pogadać, pośmiać się i podzielić swoimi odczuciami. Spotkać się ingame i mieć punkt odniesienia w całej tej społeczności. A nie po to, aby słuchać się rozkazów i wyssanych z palca reguł (najważniejsze, te prawidłowe i oficjalne reguły dotyczące klanów są przez nas spełniane).
I nie mów mi proszę, że wymagasz tego, aby był porządek - bo ja tutaj ogarniam akurat każdy temat, a prawdziwie zbędne posty usuwam, thready też (creepypasty może dla Ciebie są jakimś gównem, ale każdy ma prawo do wniesienia czegoś do tego klanu - a nie mam zamiaru robić JEDNEJ WIELKIEJ NIEOGARNIONEJ KUPY w Offtopic). Bo Ciebie oczywiście nie ma.

Napisałem to wszystko, bo mam już dosyć Twojego władczego zachowania.
Last edited by Trewnek; Nov 5, 2012 at 05:40 PM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Dobra Trewnek... Wszystko prawie się zgadzam, ale to akurat ty się tak nie spinaj ._.
Last edited by Heriusz; Nov 6, 2012 at 04:16 PM.
I am A gitarguy
Trew, z częścią się zgadzam, z częścią nie. Ale nie mam ochoty z tym polemizować. Włąśnie przez moją niską aktywność zostawiłem RC. Jeden temat, w którym naprawdę trzymamy się sztywnych zasad to za dużo? Wolne żarty. Jeśli to ma zmierzać w tą stronę, to ja to sobie odpuszczam.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
No i dobrze, że odpuszczasz.
Po co w ogóle gdziekolwiek na tym forum sztywne zasady. Mamy ich wystarczająco dużo w realnym świecie.
nie mam nic więcej do powiedzenia tutaj
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Name (Real/Nick):Marcin(Marcin51 )

Belt:5 dan black belt
Favorite mods:Aikido ,Aikido bd
Do I have any Art/Video making skills?:No
What can i offer to your clan: Help and aktive
Why I would like to join:because , only polish clan my english is bad
How often do I play toribash? [1-7 days in week]:7
Something about me [additional infos]:I 'm very lazy but like computer games (tp,lol,bf3,CoD mw 2 and 3).
Foreign languages [Everyone knows at least one]:Bad english and very good polis ^^

Wiecie jak gram więc nie muszę chyba dawac repkow?
Belt:4th
Favorite mods: abd
Do I have any Art/Video making skills?: Robię zajebiste vidy
What can i offer to your clan: No w chuj spamu bo wam sie coś umarło
Why I would like to join: Ponieważ was kocham :***
How often do I play toribash? [1-7 days in week]:różnie teraz bywa ale z 4 razy w tyg. to jestem
Something about me [additional infos]:Za dużo o mnie wiecie:P
Foreign languages [Everyone knows at least one]:wiecie że jestem wybitnym anglikiem
2 Singleplayer replays,2 Multiplayer replays: muszę?
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010