Lol Pizdu spinasz dupę jakby to było jakieś Ministerstwo Kurwa Najważnieszejrzeczynaświecie.
A akurat, właśnie Ty,
upoważniony, bardzo rzadko bywasz na forum, który tak walczyłeś o prawo do własności (lol) na zarządzanie RC a nawet ostatnio nie oceniłeś podania sajanina54.
Norba to Norba, on już zrezygnował z zobowiązań wobec ToP-u, więc nic nie musi. Ale kurczę. Kolega1010 już więcej włącza się w życie klanu niż Ty. A jak wreszcie się pojawisz, to co robisz?
rozkazujesz
Najwyraźniej to bardzo lubisz. Tak samo jak lubisz mieć coś na wyłączność. (wyżej wymienione RC chociażby).
A jak widzę akurat ta forma, że piszemy w niektórych tematach czasem posta nie na temat (co robi 80% oficjalnych, zwykle starszych i doświadczonych klanów) nikomu nie przeszkadza, tylko
Tobie.
Najwyraźniej uważasz ToP za instytucję... Machinę? Coś w tym stylu..
A wiesz po co są klany w Toribashu? Tak naprawdę? Zdradzę Ci - po to, aby paczka znajomych sobie ludzi mogła pogadać, pośmiać się i podzielić swoimi odczuciami. Spotkać się ingame i mieć punkt odniesienia w całej tej społeczności. A nie po to, aby słuchać się rozkazów i wyssanych z palca reguł (najważniejsze, te prawidłowe i oficjalne reguły dotyczące klanów są przez nas spełniane).
I nie mów mi proszę, że wymagasz tego, aby był porządek - bo ja tutaj ogarniam akurat każdy temat, a prawdziwie zbędne posty usuwam, thready też (creepypasty może dla Ciebie są jakimś gównem, ale każdy ma prawo do wniesienia czegoś do tego klanu - a nie mam zamiaru robić JEDNEJ WIELKIEJ NIEOGARNIONEJ KUPY w Offtopic). Bo Ciebie oczywiście nie ma.
Napisałem to wszystko, bo mam już dosyć Twojego władczego zachowania.
Last edited by Trewnek; Nov 5, 2012 at 05:40 PM.