Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Chlopy, długo u was byłem ale roznie bywa i zmienilem plany. moge byc w klan allies?
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Może potrenujemy do Mistrzostw ? /jo top

Gaziu , według mnie powinieneś jak najbardziej być w klan allies.
FUCK YEAH AGAIN!!! Sorki, jeśli uznacie to za spam, ale właśnie wygrałem drugą rundę, tym razem przeciwnikiem był Niemiec z czwartym danem o nicku Mongius, trudno było ale go rozjechałem 2-1.
Widzę, że Miroke i Norbert sobie jakoś radzą, oby tak dalej. Ale martwi mnie sytuacja Soreu i kamila... Szkoda, że ktoś z nich bedzie musiał odejść...
No gazia weżmiemy do ally, Miroke gratuluję ponownie. Mnie martwi też to, że pizdu jest zapisany już, a go nie ma. Już jutro deadline pierwszej rundy...

EDIT: Haha!!!! Wygrałem turniej, gmtourney! : ) Jedynym problemem jest nagroda... Amethyst timer

Chyba nowa generacja TB w Polsce zaczyna wznosić się na wyższy poziom ^^
Last edited by MrNorbert; Aug 9, 2011 at 09:30 PM.
ToP Leader
Norbert, wykorzystując to, co o mnie powiedziałeś po moich wygranych na 500tc turniejach, chyba muszę stwierdzić, że jako klan...

ZAPIERDZIELAMY DO INNEJ CZASOPRZESTRZENI :P

Właściwie, sam nie jestem pewien co mam na myśli, bo mam wątpliwości co do owego stwierdzenia, jednakże myślę, że zrozumiesz ;]

@Edit: Czy wygram zaraz ja, czy kamil, i tak ciąg dalszy bd ciekawy...

Originally Posted by MrNorbert View Post
Być może wykupił sobie te QI i tyle.

Jedyne, co mnie pociesza...
Last edited by Soreu; Aug 10, 2011 at 11:33 AM.
Wygrasz nie mart sie bylem u wrozki powiedziala ze wygrasz ten turniej i dostaniez nagrode no ale nic mi wiecej nie zdradziala bo mi kasy zabraklo ^^
Last edited by Skocik; Aug 10, 2011 at 03:43 PM.
JEST!!! Wygralem! Pierwszą walke przegralem, ale dwie nastepne sie udaly ^^.

Oficjel nie wiem kiedy bedzie, ale jesteśmy coraz blizej. Sadze, ze to tylko kwestia czasu.

The Next is hampa ]:->
ToP Leader
Szczerze mówiąc, to nie mam czasu na mistrzostwa, bo za dużo z kumplami siedze. W dupie je mam.
A na koniec rekrutacji dopiszcie punktu:
* Do not post if you are below 14 (serio)
i Zmieńcie aplikacje tylko na angielskie.
I minimum black belt.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!