Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Is the above post fucking serious?

Anyways, congrats ToP. Whenever, have a clan war with my clan : D.
<Jaker> fucking yes , the black anal fetish fetus , :-* love ya .. btw i love how your teehts are touching my *PIEP* when you do a blowjob <3
I LOVE YOU :-*
[SIGPIC][/SIGPIC]
Leader of [l]|ORMO Recruiter|BISH|[WTU]|[ETC]|Replays|[TGS]|
Gratz.

[PL]Trochę zachodu, zmiana nazwy, mniej spamu, więcej konkretów i jest profit. Nie trzeba było dużo, tylko kogoś kto by wziął to konkretnie w swoje ręce ( job well done Norbert ). Teraz nie spieprzyć tego, większość potraciła motywacje do działania zaraz po uzyskaniu officiala ( ot, taki GoI np. ).
Czuwać[/PL]

/me out

EDIT: Tak przy okazji, widzę ze Norberta nie ma w moderatorach, fixnijcie to. Also, ŁADNE tematy porobić, nie koniecznie z miliardem obrazków, ale spójne, bez syfu. I clan story jakieś dobre bo w DSC dalej in-epowe wisi :S
Last edited by Powas; Aug 16, 2011 at 11:10 AM.
retired
Congratulations.
~Rainbow Belt|[Tint]|Rank 32~
\:D/ RAINBOW PANDAAAAA \:D/
~GameMaster|BISH|GameGrad|ORMO|ToriPrime L-Mod~

ZinxGlowToastBondyLoxSwyneErth
[Bsns][Fr3styL][Colon3][One][SyN][Rvng]

Toribash World Championship 2011 Runner Up

<AlphasoniK> Kristis: What the fuck is wrong with you, rainbow loving panda freak.
Seriously, try to piss standing up for a change. No life girly pants dimwit.

FUCK YEAH!!! Mamy officiala!
-----------------------------
Ja to mam ten fart, dopiero co pokonałem jednego custome belta, a już w czwartej rundzie trafiłem na kolejnego... BlackDemon sie nazywa
Z blackdemonem grałem, powinieneś dać radę. Prawdopodobnie zaraz będę walczył z kristisem. Dzięki za gratulacje, ale to nie był jakiś wielki wyczyn xD.

Temat zaraz zostanie przeniesiony i zamknięty.
ToP Leader
1. 3 Dni mnie nie ma, i ***** tylko 3 strony spamu?!
2. Brawo wszystkim co tam w tym czasie coś wygrali :P
3. WisiMii - znaczy... mi nie wisi xD ale ja mam jakąś cichą nadzieję, że jaja zrośnięte z tym nickiem w miarę szybko się skończą ;]
4. Chyba jestem nie wyspany, i nie skapowałem postu nade mną - czy my zostaliśmy oficjalem, czy co? // już kapuję :P
Mamy oficjala !!! kurwa !! wkońcu ..
teraz mam dylemat czy zostać czy nie......
obiecywałem wam że jak dojdziemy do oficjala to odejde , a tera myśle żeby zostać hm.............

Pizdu's EDIT:W sumie możesz zostać. Nikt poza nami cię nie kocha, ani nie przygarnie
Sory, ale tym razem musiałem nadużyć władzy (To zajebiste uczucie edytować cudze posty :P)
Last edited by pizdu; Aug 16, 2011 at 01:42 PM.