Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Korzystajac z okazji, widze ze kolega temat zalozyl to tez napisze.

Nick: Dropper
Belt: Green ( join date z 2008 roku, pogralem troche na kilku kontach, troche repow robilem, potem 2 lata przerwy, tylko do tego konta passy pamietalem )
Poprzednie klany: brak
Umiejetnosci: radze sobie zarowno w sp jak i mp

Pisac jak mam cos dodac.
Skomentuje krótko: wy chyba sobie jaja robicie, to ukryta kamera czy jaki ch*j?

Temat już jutro zostanie skasowany i dodamy temat do rekrutacji. Kiedy ToP byl nieoficjalny to mało kto chciał dołączyć, a teraz widze cale stadko.

Belt to MINIMUM BLACK, ew. brown dla wyjątków.
ToP Leader
Pff myslalem, ze ten klan jest czegos wart, a jak ty podchodzisz do nowych ludzi z takim nastawieniem to watpie ze ktokolwiek do was dolaczy. Specjalnie wczesniej nie pisalem aplikacji bo myslalem ze to kolejny noob klan. Dobrze ze teraz sie na tobie poznalem zanim do tego szajsu dolaczylem. Pozdro i szybkiej smierci.
Lol, rainbower To N00b jakich mało. Myśli, że przyjmiemy byle orange belta tylko dlateg bo polak i dawno założył konto (zero aktywnosci ingame i na forum). Za 24 godziny całkowicie kasuję temat (żeby każdy mógł przeczytać i wiedzieć kogo gnoić za bycie frajerem który chce się podpiąć pod "ludzi sukcesu" ) . Jak chcecie to może ktoś tego kretyna zacytować w ogólnym wątku.
-----
A na razie zamykam
Last edited by pizdu; Aug 17, 2011 at 01:51 AM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
[ToP] Recruitment Center
This is the only place (w/o) invade thread where we are using english.
ONLY POLISH MEMBERS!!!
I want to check your communication skills (i want to check that you won't bring us any shame, but you can make it by the other ways).
ONLY ENGLISH!!!
Name (Real/Nick):
Favorite mods:
Do I have any Art/Video making skills?:
What can i offer to your clan:
Why I would like to join:
How often do I play toribash? [1-7 days in week]:
Something about me (additional infos):
2 Singleplayer replays:
2 Multiplayer replays:

Rules:
1. Don't post here app without all parts of it (for example, without replays).
2. Don't post without reason (we don't want to hear that you want to join 'because we are great clan', or you can offer us 'great fight' or 'free textures'. If you have no-qi void forces for the leaders, you're welcome).
3 (optional). PM to Pizdu or/and MrNorbert/Miroke and tell him what you like, things that you don't like and rules you (dis)agree with. Fell free to give us some additional infos (it'll make our voting easier and it can help you get in into the clan (or it'll make it faster)).
4. Do not post if you are below 14.
5. You need to be at least black belt. If you are active in-game you'll get it quick.
Applications breaking any of this rules will be automatically rejected.

Try to post "serious" replays, like aikido fights, tk or wushu. You can add some funny replays in additional infos.
Last edited by pizdu; Aug 23, 2011 at 04:00 PM.
ToP Fighter!
W sumie racja, a ja raczej znikłem ranny na jakiś czas. Jak widać wróciłem do gry przed oficjalem (jeszcze sporo przed aplikowaniem), w pełni sił i mam zamiar jeszcze długo tu pilnować porządku. Cóż, spalony komp to nie moja wina (to nie tłumaczenie się, żeby nie było), ale Norbert jednak był regularnie na forum, czym wygrał. I gdyby nie nieobecność dawałbym radę cały czas. Zresztą dalej daję, ale moja nieobecność była dosyć długa i faktycznie gdyby nie Norbert... to byłaby dupa. Tak czy inaczej do oficjala przyłożyłem się w niewielkim stopniu, jednak przez długi czas nie dawałem umrzeć temu klanowi. Może byłem czasem za ostry, ale sam wiesz, że na ogół wychodziło na moje
-----
Also, poczułem się jak jakiś napis na pierdolonych dropsach... :/
Last edited by pizdu; Aug 17, 2011 at 02:54 AM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
[ToP] Invade Thread
The only place (without Recruitment center) when you can (you have to) use English. This is thread for non-polish forum users, clan friends and anyone who can't or don't want to use polish. Let's the party started!
ToP Fighter!