Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by Soreu View Post
Zasady... ee... cóż... xD
Co to betowanie tłumaczył nie bd, a co do zasad na servie:
Mod: AikidoBigDojo
Min-bet: 100
Betting-time: 80frames

Ofc za wkurzanie, pisanie capslock'iem, marketing i inne tego typu badziewia bd kick, albo jak się ktoś doigra, to ban...
(Myślę nad prowadzeniem vote ;p [Rales, albo miroke wie o co mi chodzi, bo doświadczyli tego xD - czemu zawsze mylę nicki?!])
No a co do opa jakby ktoś chciał wiedzieć - bd miał go Rales, Lunatyk, i ja... i jak ładnie poprosi, to też norbert ;]

No chyba cie pałka swędzi mój przyjacielu : ). Życzę powodzenia, jak serv powstanie to pewnie wejde zarobic albo i tez pozwolic zarobic wam.
ToP Leader
Ja wczoraj w nocy, gdzieś w godzinach 1-5 zrobiłem bet server. Wysłałem 2 globale, a zwróciło mi się tylko za 1: betem 1,5k i profitem 7,5k i 2x nugde 500... Ale już jakaś reklama jest. Kurde, zostało mi 65k
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Tak, ale przez wysłanie jednego globala stajesz się biedniejszy o 10k... Jakby nie spojrzał, 20k piechotą nie chodzi. W shopie masz opcję in-game broadcast.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
A nie możesz sprawdzić na forum? Jestem pewien że będzie info. Clan war nie jest czymś co ustala się w 5 minut, zazwyczaj wybranie idealniej daty dla wszystkich trochę trwa.
Kurde, server zrobiony specjalnie dla klanu, a z klanowiczów tylko 2 osoby poza mną grają.

A Skocik, Mir i "Jeffy" chyba nawet nie wiedzą co na tym serwie budujemy 0.o
ToP Leader