Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Name : Dawid
Favorite mods : aikido ,judo , aikidobd,Twindswords
What can you offer us :Bardzo dobrze walcze , mam dobrą range
Why do you want to join : podooba mi sięten klan , jest on polski,
How often do you play toribahs ? [6-12 miesięcy] : codziennie

hmm musiał bym cie przetestować........ ale szambo masz być przy tym bo słyszałem że masz jakieś zastrzeżenia do Dawida.......
Ja się nie zgadzam. Nie umiesz przegrywać. Dla ciebie jedyne wyjścia to kick/ragequit. Pisałem wcześniej: odchodzę w momencie dodania cię na liście członków.
-----
Tak, mam i nie chodzi o to jak gra.
-----
A o to jaki jest.
Last edited by Szamboo; Apr 22, 2011 at 02:58 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by Szamboo View Post
Wook, jeśli dalej masz ten lax, to kupuję, będzie mi do hunter force'a pasował.
A ty kamil mógłbyś używać nicków? Tak jest prościej, niż wyuczyć się, które imię odpowiada któremu nickowi.
Sory za moją ignorancję, ale nie będę się przez wszystkie posty przekopywał, żeby dowiedzieć się jaki nick ma Bartek (co i tak zaraz zapomnę).
-----
I mam na sprzedaż full 128. Jednak mi nie potrzebny. Kupiłem za 25k i chcę za niego 24k.

Mam, oczywiście. Za chwilkę możemy handlować.

Edit: Jest mały problem. Maya wymaga 2.000qi, a ty masz blue belta.

Originally Posted by Szamboo View Post
Swoją drogą ja bym to nazwał motywatorem. Moim zdaniem nic tak nie działa na chęć poprawy błędów jak krytyka, ale niekoniecznie sceptyzm. Powas, opierdalaj nas jak chcesz, ale takich rzeczy to nie pisz, bo nam klan zniszczysz, bo część nie ma tu mentalności fajtera i trochę za szybko się poddaje, albo z góry odrzuca czyjeś poglądy, bo nie chce z nimi walczyć.
Jak najbardziej wytykaj nam błędy, ale nie pisz o szansach na oficjala, do momentu gdy będziemy już blisko.

Zgadzam się. A co do Zero to dzięki za informacje, przez ostatnie miesiące tylko grałem i nie przeglądałem forum ani nic. Swoją drogą pieprzyć to, nie ważne jak zaczęli tylko jak kończą. Nie możemy się rozpaść, szkoda by było tych wszystkich chęci. Co się nie stanie ja tutaj zostane.
Koniec historii.
Last edited by Wook; Apr 22, 2011 at 03:35 PM.
WHOOOOOOOOOOOOOOOO